Un profesionist isi curata masina de zapada

un-profesionist-isi-curata-masina-de-zapada

Timp acordat operatiunii: ~ 90 de minute.
Ustensile folosite: matematica de clasa a 3-a, un pic de geometrie analitica plana si un faras (patrat) construit dintr-un material rezistent.
Rezultat: satisfactie maxima.

Zicea cineva ca romanii nu pun accent pe detalii, sintagma “Las’ ca merge” e intens folosita iar meticulozitate e pentru ei  doar un cuvant din DEX.

Bai, voi sunteti nebuni? Este cea mai mare prostie de pe Pamant!!! Cum sa spuneti asa ceva? Urmariti materialul de mai jos si daca maine dimineata va veti trezi cu aceeasi idee atunci…..

In orice caz, pe scurt: filmarea de mai jos surprinde modalitatea prin care un cetatean isi curata masina Dacia de zapada.

Va rog  sa-l aplaudati la final.



Nu incercati asa ceva acasa decat sub atenta indrumare a unui profesionist.

[via lolwizard]

later edit: Haideti, place your bets! Pe care site sau la care televizune credeti ca apare intai filmuletul (fara specificarea sursei)? Nu ca mi-ar pasa foarte tare insa ….

bullets

25 Comments

  1. Bestial tipu’. Imi place ca la inceput arunca zapada departe de parcare, pe urma cred ca o lasat-o langa masina. 90 de minute pentru asa ceva? Tipu’ ori isi iubeste masina, ori trebuia sa scape de nevasta sau are ceva probleme, in orice caz, nice job.

  2. are omu` o bruma de bun simt ca pune zapada la boscheti si nu o arunca aiurea pe strada dar cand te plictisesti….de ce te-ai grabi? :)))

  3. omu a UNS! mi-ai facut dimineata, am ras cu lacrimi! mai am doua ore pana plec la munca, asa ca o sa merg sa-mi curat masina. cred ca o sa incerc ceva nou… sper sa ma incadrez in timp (prima oara fiind probabil mai dificil). have a nice week!

  4. e clar..=))…se vede k nu are trebaa acasa..se misca omu…foarte calm..
    eu dupa ce a curatat masina m-as fi urcat pe bloc..si as fi aruncat ZAPADA pe ea…=))
    ..sigur ma vedeati la stiri la 17.oo pe PRO..=))

  5. Ma nu va bateti joc de el.
    Voi nu stiti ca bietu om are o nevasta guraliva in casa, si sa scape de ea, mai bine sta 90 de minute sa isi curete masina decat sa ii toace nevasta capu.
    Asa poate zice si el ca a lucrat ceva pe ziua de azi.

  6. parca e chirurgu’ din “NIP / TUCK” , cand e la replay parca il aud zicand “fifteen blade, please” ! =)) romanu’ e inventiv !

  7. pun pariu ca le plangi de mila nesimtitilor care o arucna in strada sau o scot din curte pe troturar…
    te-am pierdut din reader cu ocazia asta.

  8. realizezi ce nevasta o avea saracu’ om daca a ales sa curete masin 90 min ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *