Banii dumneavoastra se cheltuiesc pe softuri Freeware

Toate persoanele fizice cu domiciliul în România care deţin receptoare radio/TV au obligaţia să plătească o taxă lunară pentru serviciul public de radiodifuziune/TV, cu excepţia celor care declară pe propria răspundere că nu deţin receptoare radio.

Nu stiu cat de mult urmariti voi canalele Televiziunii publice insa cert este ca ar cam trebui sa o faceti. Doar asa puteti intelege mai bine de ce suntem nevoiti sa platim abonamentul Radio/TV luna de luna.

Nu e prima oara cand vad imagini ca cele de mai jos. TVR face emisiuni cu ajutorul unor softuri gen Notepad, Skype sau alte chestiute freeware iar noi stam si ne intrebam: unde e profesionalismul & ce plm se intampla cu banii nostri?

Si inca o dovada – din 2009

bullets

9 Comments

  1. Am vazut si eu la televizor emisiunea asta si chiar ma intrebam: oare o fac intentionat pentru a fi altfel, sau doar atat pot?

  2. Si eu am dat din greseala peste emisiunea acesta intr-o zi , stie cineva daca asta este un nou tred in televiziune ? sau cei de la tvr sunt atat de prosti … tind sa cred ca a 2-a varianta . Ceva mai profi cred ca pot sa fac si eu acasa doar cu un laptop si o camera web 😐 , imi este scarba ca trebuie sa platim pentru asa ceva .

  3. Mie mi se parea o idee originala la un moment dat. Ce ma fascineaza cu adevarat este ca se zgarcesc la partea grafica (probabil si la partea hardware) si si-au setat windowsu’ sa nu afiseze decoratiunile alea frumoase ale ferestrelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *