De cati muncitori este nevoie pentru a astupa o groapa?

Raspunsul corect este: de 15.

Imaginile de mai jos sunt filmate undeva in Belgia insa nu m-as mira daca as afla ca muncitorii sunt romani. 🙂 Sunt rau, nu? In loc sa zic: Vedeti, ma, ca si la altii se intampla ca la noi?! Dorel e un personaj international doar ca in fiecare tara poarta alt nume. Sunt curios cum il striga astia prin Belgia.

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=Fu7tz1wjJQQ[/flv]

bullets

12 Comments

  1. Un simplu calcul ne arata ca avem nevoie de 23 milioane de muncitori ca sa facem o autostrada care sa strabata toata tara.

  2. Da, la ei e nevoie de 15 muncitori sa astupe o groapa; surprinzator dar groapa aia se astupa. La noi nu stiu de cati ar fi nevoie. De obicei cand se aduna in jurul gropii 15 muncitori, aceasta este astupata cu PET-uri de bere, coji de seminte, coji de parizer, un muncitor obosit care trage un pui de somn… gunoaie in general.

  3. Sunteti rai. De fapt sunt la un curs. Ieri au invatat cum sa toarne cimentul, azi au invatat cum sa astupe groapa. Cei doi domni care nu poarta costume portocalii sunt examinatorii

  4. ooooooo, cea mai logica explicatie de pana acum. Nici prin cap nu-mi trecea asa ceva. 😀

  5. macar sa moara si capra vecinului, nu? Daca rad toti de noi de cat de incuiati suntem, de ce sa nu radem si noi de ei cand avem ocazie ?!?

  6. Nop…tocmai decedase un coleg , foarte atasat de munca si de ciment care ceruse sa fie ingropat intr-o groapa sa fie alaturi de colegi…cei 2 in albastru sunt preoti …nu s-a mai filmat dar la sfarsit fiecare arunca cate o mana de ciment :).Tot eu sa va luminez.

  7. nebunia, as fi de acord daca ar fi ceva de ras. insa aici e cum zicea cineva, ei fac instructaj. ai nostri stau tot atatia si “incearca” sa astupe o groapa dar nu o fac nicium. care faza e de ras ?! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *