Noile smartphone-uri Samsung GALAXY – Ace, Fit, Gio si Mini

Share the joy of your life with Samsung GALAXY smartphones! GALAXY Ace, GALAXY Fit, GALAXY Gio and GALAXY mini are ready to satisfy various lifestyles.

Urmarind succesul lui Samsung GALAXY S, care s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in doar sapte luni, Samsung a creat aceasta noua gama de smartphone-uri preluand si modificand GALAXY S pentru a raspunde nevoilor variate ale consumatorilor. Drept urmare, la inceputul acestei luni au anuntat lansarea a patru noi modele GALAXY: Ace, Fit, Gio si mini, personalizate pentru cateva categorii de tineri (aici aveti detalii despre fiecare model in parte).

Le puteti admira mai jos:


bullets

6 Comments

  1. Gio mi se pare interesant si atractiv chiar as vrea sa il incerc

  2. romania este tara tuturor posibilitatilor si noi vom fi din ce in ce mai destepti cu atatea smartphonuri…daca ne-ar face si treaba….:))apropo care-i pretul?

  3. iti dai seama ca acum cand inca nu a aparut prin magazine are un pret de te indoaie; am vazut un pret de pici pe spate; iti iei cu banii aia SGS I; care oricum e mai tare decat asta de 1000 de ori!

  4. Galaxy mini a aparut in magazine onlien dar si offline; si are un pret mai mult decat decent; adica undeva la 50 de Euro bine cu abonament…cel putin de date; fara internet nu prea ai ce face cu el!!!! aviz amatorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *