Concurs: A inceput un nou razboi pe Blogwars

Pană la BLOGWARS 2011, va invităm la un “antrenament” ca Reporter de razBLOG. Cele doua site-uri care se întrec in lupta au scris cate un articol despre ASUS UL36JC – intruchiparea conceptului de laptop. Voi puteți vota materialele în calitate de Reporteri de razBLOG, completand chestionarul de pe www.blogwars.ro până duminică 20 februarie, ora 23:59. Una dintre întrebările din chestionar se referă la susținerea unuia dintre cele două articole. Acestea pot fi citite la următoarele adrese:

Va fi desemnat câștigător site-ul care va strânge cel mai mare număr de suporteri din rândul Reporterilor de răzBLOG participanți la chestionar. Din rândul acestora se va desemna prin tragere la sorți Reporterul de răzBLOG câștigător al unui netbook ASUS EeePC.

Citește articolele, completează chestionarul, câștigă netbook-ul ASUS EeePC!

Asa cum puteti lesne observa din textul de mai sus, aveti ocazia sa castigati un Laptop ASUS EeePC daca participati la vot in calitate de reporteri de razBLOG.

Tot ce aveti de facut este sa urmariti cu atentie cele doua articole ale blogurilor participante si sa votati articolul care va place urmand a va exprima optiunea in acest chestionar. E simplu si la indemana oricui.

Mult succes!!

bullets

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *