P: Tigla metalica ieftina

Oricine isi construieste o casa are nevoie de un acoperis . Preturile sunt cele care fac diferenta pe piata, iar calitatea serviciului prestat este un alt factor ce ajuta o tranzactie sa decurga bine pana la sfarsit.

Caretta este o solutie perfecta pentru orice client, ofera produse de calitate la cele mai mici preturi. Preturile pentru un acoperis din tigla metalica Caretta incep de la 19.5 RON/mp  iar transportul este gratuit in toata tara si se realizeaza in maxim 24 de ore. Garantia oferita de Caretta pentru un acoperis complet este de 30 de ani.

Sistemul pluvial cu care vine acest tip de acoperis este unul unic in Romania, profilul rectangular ii confera un volum util cu 30% mai mare decat profilele semirotunde, iar inclinarea spre interior a jgheabului spre colector, opreste apa sa se deverse in momentul cand debitul este depasit.

Super Promotie: daca achizitionezi un acoperis complet din tigla metalica Caretta primesti la alegere unul dintre cadourile: o scara metalica, un gratar sau o bicicleta.

bullets

4 Comments

  1. am luat si eu de la caretta acu ceva timp, nu pot sa-mi ridic cadou acum? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *