Salveaza vieti – implica-te si tu!

In Romania, peste 5.000 de copii se lupta anual cu cancerul. Un copil din doi moare. Sustine crearea primului Centru de Excelenta in tratarea cancerului la copii din Romania! Cabral si Paula Herlo s-au implicat deja in acest proiect! Ajuta-i si tu! Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit.

Astazi ne oprim un pic asupra campaniei Salveaza Vieti, campanie in care copiii bolnavi de cancer de la clinica de oncopediatrie Louis Turcanu-Timisoara au filmat alaturi de: Cabral , Andreea Raicu, Tudor Chirila, Virgil Iantu, Paula Herlo si Bogdan Dumitrache.

Campania are ca scop redirectionarea a 2% din impozitul pe venit pentru a fi investiti in Centrul de Excelenta Louis Turcanu, Timisoara: laborator citogenetica moleculara, o camera sterila, doua camere de izolare, compartiment de terapie intensiva. Fii si tu alaturi de ei. Salveaza-i cu o semnatura pe formularul 230.

Procedura este extrem de simpla, trebuie sa-ti aloci 37 secunde (am cronometrat pe ceas):

  • Descarci formularul 230 de pe www.salveazavieti.ro
  • iti treci numele si CNP, il semnezi si
  • il trimiti prin posta sau curier la administratia finaniciara de care apartii.
  • Nu e necesar sa atasezi fisa fiscala si nici sa completezi suma pe formular

Toate detaliile pe www.salveazavieti.ro.

bullets

3 Comments

  1. Daca si acum suntem prea comozi sa o facem, ( vb. ta sunt 37 sec. si o oprire la posta ) ,atunci , in caz de nevoie, sa ne aducem aminte,si sa nu avem pretentia de la altii s o faca.

  2. Ok , corect , deacord!
    Dar pe ce criteriu cand sunt defapt peste 50mii cazuri de genu sau chiar mai multe? Ceea ce vad e un spot. Nu vad si zic ca nu as da , as da cat as putea dar nu am inca incredere ca ceea ce dau se duce exact catre cazul respectiv.
    Acest sistem , aceasta natie de marlani mai bine zis , monopolizeaza intr-un fel, si o fac asa de bine, incat numai ai incredere nici in banii din propriul buzunar , daca sunt sau nu ai tai.
    Pardon, cu scuze le rigoare, cam asa vad eu toate “spoturile de genu” si sunt ferm convins ca e o afacere , inca , profitabila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *