Sa conduc printre doua camioane…..

Driving between trucks

As above, maybe it is repost, but epic. Dangerous

…este pasiunea mea! 😀

Sincer, nu credeam ca asa ceva e posibil decat in filme. In plus fata de asta chiar trebuie sa ai sange in tine pentru a fi in stare de asa ceva. Urmeaza sa vizionati un montaj de 11 minute in care puteti observa un motociclist distrandu-se pe sosele.

P.S. Am impresia ca este inca in viata! 😀

bullets

10 Comments

  1. Pe cuvant de pionier ca omul nu e sanatos. Cu toate astea, pe la jumatatea clipului m-am trezit ca imi inlcin capul la curbe precum un motociclist … No comment.

  2. si eu sunt motociclist si cred ca`n ritmul asta baiatul nu moare acasa. la viteza aia, combinata cu “schemele” pe care la face, daca se intampla ceva neprevazut nu poate controla nimic. pur si simplu in alea 11min a avut noroc. dar si norocul asta cat sa tina…

  3. io m-mmmmam excitat !! are ala coaie cat nu avem toti aici pe fulgerica !

  4. Moarte sigura cu cobra, dar mai sigura cu mobra!
    Pacat de baiatul asta, nu va apuca batranetile. Macar sa traiasca suficient ca sa cotizeze cat mai mult la fondul de pensii. Oricum se vor bucura altii de banii lui.

  5. daca a stat vreunu dintre voi pe o sha de motor mai mult de 4-5 ani stie sa faca asa ceva, si are tupeu ca se bazeaza pe drum si pe faptul ca ceilalti soferi respecta regulile si ii permit, la noi nu poti sa faci asa ceva, ca mori dupa primul minut de filmare :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *