Vodafone lanseaza iPhone 4S joi noapte

In tara, veti putea cumpara noul iPhone 4S de la Vodafone chiar in noaptea lansarii, in Brasov (Diaconu Coresi 1), Buzau (Cuza Voda 3-5), Cluj (Piata Unirii 31), Constanta (Stefan Cel Mare 57), Iasi (Stefan Cel Mare 4), Ploiesti (Piata Victoriei 3), Pitesti (Victoriei 3) si Timisoara (Augustin Pacha 2). Va asteptam!

Vodafone Buzz

Din cate am citit  la nwradu pe blog, iPhone 4S este super rapid in comparatie cu predecesorul sau, Iphone 4. Inca nu am reusit sa pun mana pe vreunul insa din cate am citit din review-uri sau de pe apple.com, iPhone 4S poate fi considerat unul dintre gadget-urile anului si probabil cel mai asteptat smartphone in 2011.

Joi la miezul noptii (ora 0:00 vineri)  – concomitent cu lansarile oficiale din intreaga lume – va fi lansat si de Vodafone la magazinul lor din  Plaza Romania din Bucuresti. Pentru cei care vor fi prezenti la eveniment  pentru a-si achizitiona un  iPhone 4S vor exista cadouri si preturi speciale. Pentru cei care nu vor putea ajunge la eveniment trebuie sa-i anunt ca pe vodafone.ro/iphone vor gasi si detalii despre preturi si tipurile de abonamente.

P.S. La eveniment vor participa Cabral, Andreea Raicu, Robert Turcescu, nwradu, arhi si desigur, multi alti bloggeri.

bullets

2 Comments

  1. mai asteptat smartphone in 2011 a fost iphone 5 😛 4S chiar nu a fost asteptat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *