Concurs: Castiga 1.000 de euro cu ocazia lansarii iPhone 4S

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2011/11/Vodafone-lanseaza-iPhone-4S-joi-noapte.jpg

Asa cum v-am anuntat zilele trecute, de astazi, iPhone 4S se gaseste in toate magazinele Vodafone din tara, la dealeri si online la https://www.vodafone.ro. Poze si impresii de la evenimentul lansarii celui mai asteptat gadget al momentului  puteti gasi la  imidoresc, ciulea, refresh.ro sau la zoso. Eu sunt totusi curios daca a reusit vreunul dintre cititorii mei sa puna mana pe unul. As aprecia niste pareri sub forma de comentarii la acest post.

Totodata am o veste buna pentru bloggeri. Blogal Initiative a demarat o campanie inedita cu ocazia lansarii oficiale de catre Vodafone a noului iPhone 4S in Romania. Este o campanie care tine astazi pana la ora 24:00. Bloggerii pasionati de gadget-uri sau care isi doresc, de exemplu, un iPhone 4S au sansa de a castiga un voucher in valoare de 1.000 de euro de la Vodafone. Premiul poate fi consumat pe orice telefon si alte produse in magazinele operatorului.

Ce trebuie sa faceti?
Sa scrieti pe blogurile voastre un post in care sa anuntati lansarea oficiala a iPhone 4S in Romania de catre Vodafone, raspunzand la intrebarea “De ce iti doresti de la Vodafone un iPhone 4S?”.

Cand are loc campania?
Posturile pe blogurile voastre trebuie sa apara astazi-  11 noiembrie 2011 –  intre orele 00.00 si 23.59.

Detalii complete gasiti aici.

Mult succes! Si grabiti-va ca imediat se termina ziua. 🙂

bullets

One Comment

  1. Eu mi-am luat un Iphone 4S, dar l-am luat cu precomanda de la Orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *