Cordon – radar 3G cu sistem de detectare multiplu

Current video demonstrates principle of operation of new advanced “CORDON” multi-target photo radar system, developed by SIMICON, Scientific and Production Company. http://www.simicon.com/
This system is designed for unattended photo capture of speeding violations and optionally, immediate transmission of the captured data for back office processing.

Simicon a prezentat recent noua sa inventie – radarul Cordon. Acest radar promite standarde noi de precizie in monitorizarea strazilor. Daca majoritatea radarelor pot depista un singur ”vitezoman” concomitent, radarul companiei Simicon poate depista pina la 32 de vitezomani aflati concomitent pe 4 benzi de circulatie.

Cand o masina va intra in raza aparatului, acesta va genera 2 imagini: una cu o vedere larga a masinii si un zoom cu numarul placutei de inmatriculare. Cordon este capabil sa masoare instantaneu viteza masinii si sa ii inregistreze pozitia pentru a o sincroniza cu alte baze de date via Wifi, 3G sau WiMAX. In plus, radarul este compact si rezistent, putand fi montat pe un trepied sau pe un indicator stradal, fiind dificil soferilor sa il detecteze vizual.

Nu stiu cand acest tip de radar va putea fi folosit si in Romania cert este ca americanii asteapta sa-l testeze mai intai pe teritoriul Americii de Nord, asta in primul semestru al lui 2012.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *