Concurs: Ofer 100 euro cititorului care-mi recomanda un magazin din Brasov

Gotservice.ro este o platforma de review-uri generate de utilizatori, care ne ajuta pe toti sa stim unde sunt cele mai bune servicii. Adauga si tu un raport calitativ pe harta ca sa sa aflam cat de multumit sau nemultumit ai fost.

Update: nu este necesar sa locuiti in Brasov pentru a face recomandari. Este foarte probabili ca multi bucuresteni (e un exemplu) sa vina saptamanal in Brasov pentru ca pur si simplu iubesc acest oras nu doar pentru aerul curat ci si pentru alte activitati. Ok, ati inteles ideea, la treaba! 😉

Ok, sa trecem direct la ce ne intereseaza: fulgerica.ro si GotService te invita la concurs. Mecanismul este extrem de simplu si la indemana oricarui “shopping fan” (si aici fetele o sa aplaude). Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe gotservice.ro (nu este nevoie sa iti creezi cont) si sa recomanzi in cel mai simplu mod un magazin (incaltamainte, haine, mancare pentru caini, papuci, tuica, orice).

Site-ul cuprinde 6 domenii: “Going out”, “Service&repair”, “Telecom”, “Wellness& beauty”, “Servicii utile” si “Altele”. Fiecare domeniu cuprinde o lista de subdomenii cu recomandari diverse. Pentru a intra in concurs va trebui sa faci urmatorii pasi:

  • Apasa pe “Adauga raport” in stanga.
  • Selecteaza orasul Brasov.
  • Cauta pe harta locatia unde se afla magazinul pe care  doresti sa-l recomanzi si adauga-l la sectiunea Going Out – Magazine .
  • Copiaza linkul din browser, revino aici pe blog si lasa intr-un comentariu linkul catre recomandarea facuta.

Un exemplu aveti mai jos:

Concursul incepe astazi si se termina pe 16 Decembrie 2011 la ora 23:59. Pe 17 Decembrie voi anunta castigatorul.

Premiile pe care le puteti castiga:
un premiu de 100 de euro acordat prin tragere la sorti (random.org)
un premiu de 700 de euro  ce consta intr-un voucher pentru o excursie în Romania oferit de Perfect Tour.  Atentie insa, concursuri asemanatoare se desfasoara si pe alte bloguri, acest premiu suplimentar va putea fi acordat doar unuia dintre cititorii blogului care va aduna pana pe 17 Decembrie cele mai multe comentarii. Asta ar insemna sa recomandati si prietenilor vostri acest concurs si poate cine stie, reusiti sa plecati cu ei in excursie. Daca cumva vom iesi invingatori, mecanismul de acordare al premiului il voi anunta intr-un post viitor.

Bafta tuturor!

 

bullets

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *