Vinnie Jones ne invata cateva tehnici de resuscitare

Vinnie Jones shows how hard and fast Hands-only CPR to Stayin’ Alive by the Bee Gees can help save the life of someone who has had a cardiac arrest. The Hollywood hardman is starring in a British Heart Foundation TV advert urging more people to carry out CPR in a medical emergency.

Pe Vinnie Jones il stiti deja din “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” sau nu mai putin celebrul  “Snatch”. Si mai stiti foarte bine ca tipul nu a jucat niciodata decat roluri de mafiot – Bad guy.Insa astazi il vom vedea intr-o postura mai neobisnuita si anume: Vinnie Jones ne va invata cateva tehnici de resuscitare, ce anume avem de facut atunci cand victima un om este cazut la pamant si tocmai a suferit un infarct.

Watch & learn pe ritmuri de Bee Gees. 😀 O campanie marca British Heart Foundation:


bullets

4 Comments

  1. Putem sa facem si noi un clip din asta cu Bercea Mondialu numa sa nu aiba vitcima portofelul la el sau altceva de valoare ca e posibil sa nu le mai aiba dupa:))

  2. Lasand la o parte umorul britanic, clipul mai are si o componenta educativa. Daca tot am ajuns aici ar fi bine sa facem diferenta dintre stop cardiac (pentru ca asta inseamna cardiac arrest) si infarct 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *