Categories
chestii

Vinnie Jones ne invata cateva tehnici de resuscitare

Vinnie Jones shows how hard and fast Hands-only CPR to Stayin’ Alive by the Bee Gees can help save the life of someone who has had a cardiac arrest. The Hollywood hardman is starring in a British Heart Foundation TV advert urging more people to carry out CPR in a medical emergency.

Pe Vinnie Jones il stiti deja din “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” sau nu mai putin celebrul  “Snatch”. Si mai stiti foarte bine ca tipul nu a jucat niciodata decat roluri de mafiot – Bad guy.Insa astazi il vom vedea intr-o postura mai neobisnuita si anume: Vinnie Jones ne va invata cateva tehnici de resuscitare, ce anume avem de facut atunci cand victima un om este cazut la pamant si tocmai a suferit un infarct.

Watch & learn pe ritmuri de Bee Gees. 😀 O campanie marca British Heart Foundation:


4 replies on “Vinnie Jones ne invata cateva tehnici de resuscitare”

Putem sa facem si noi un clip din asta cu Bercea Mondialu numa sa nu aiba vitcima portofelul la el sau altceva de valoare ca e posibil sa nu le mai aiba dupa:))

Lasand la o parte umorul britanic, clipul mai are si o componenta educativa. Daca tot am ajuns aici ar fi bine sa facem diferenta dintre stop cardiac (pentru ca asta inseamna cardiac arrest) si infarct 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *