Zboara motociclistule, zboara

Kawasaki ZX-10 slams bloody hard into a trailer!…ouch

The gopro camera is mounted to the front of my mates Ducati 848 Evo. The rider survived the crash with only a broken arm and broken leg and was airlifted to the hospital.

Hmmm, nu-i de ras, titlul acestui post e cumva foarte cinic. Ceea ce veti vedea mai jos este un accident provocat din neatentie. Noroc ca – datorita si
costumului de protectie – motociclistul a supravietuit si s-a ales “doar” cu o mana si un picior rupte.

Imaginile sunt spectaculoase insa terifiante totodata:

bullets

3 Comments

  1. Sorry, nu tin cu ei. Fac Oradea – Cluj saptamanal si e plin de ei. Nu au reguli, legi sau bun simt. Se considera regii soselelor si mai rau se cred invulnerabili. Nu degeaba li se spun “donatorii de organe”. Spun asta pt ca nu demult am asistat la o faza asemanatoare. Traficul era oprit din cauza unui accident rutier, iar politia lasa pe rand cate o banda la circulatie. Cum doi motoristi s-au considerat superiori participantilor in trafic au considerat ca statul la coada e pt fraieri. Dupa prima curba luata cu viteza, primul a luat frontal o dubita si al doilea in plin camp. Aici ma intreb. Oare au avut ceva de invatat sau a doua zi se lauda la “clubul donatorilor de organe” sau mai rau fac gura ca nimeni nu-i respecta in trafic (epic)… parerea mea.

  2. @C’mon, sunt motociclist si sofer, si te asigur ca nu toti se cred regii soselelor, nici macar in proportie de 30%. In schimb majoritatea conducatorilor auto, care nu au cunostinte despre ce inseamna viata unui motociclist, se cred mai cu mot in frunte.
    Daca tu stai la coada cu inca 30 masini, fii sigur ca voi trece usor prin stanga ta, neinfluientand traficul cu absolut nimic, pana cand un NEAVIZAT ca tine va incerca sa imi taie calea… ca deh, daca tu stai la coada, de ce sa nu stau si eu…. CONSERVARI de 2 lei…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *