“Tabara de zorbing” un concurs Orange pe Facebook

Inainte de toate am sa va deslusesc conceptul de “zorbing”, pentru asta am apelat la Wikipedia:

Zorbing este un sport extrem nou extins cu succes în USA, Europa și Asia. Originar din Noua Zeelandă, Zorbing constă în rostogolirea unei persoane aflată într-o sferă transparentă de mari dimensiuni (de la 2,6 pana la 3,8 m diametrul exterior) pe un teren în pantă (și nu numai). Zorbing-ul este un sport extrem pentru senzațiile de rotire și de aparentă imponderabilitate pe care le oferă.

Bun, acum ca suntem familiari cu termenii am sa va prezint un pic ideea concursului. Acesta se desfasoara intre 22 octombrie – 4 noiembrie 2012, pe pagina de Facebook Orange Romania.

Ce trebuie sa faci:

1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Orange România (daca nu esti deja).
2. Intra in aplicatia de pe facebook Orange Romania si completeaza formularul de contact cu datele tale + intra in cele 7 probe de concurs si strange cat mai multe puncte pentru a castiga unul din premiile zilnice.

Ce e bine de stiut:

Cele sapte  probe vor deveni accesibile pentru participanti progresiv, cate una la doua zile, pe parcursul a doua saptamani. Momentan doar doua dintre acestea sunt disponibile. Sincer sa fiu, la prima proba denumita “pregatiri de zorbing” – cea cu umflatul mingii – era sa-mi ia foc mouse-ul de la cat de rapid l-am frecat de pad. La un moment dat era sa-mi cada si monitorul de pe masa insa nu m-am lasat si am reusit sa fac 55 de puncte. Din pacate nu am reusit sa umflu mingea complet  in niciuna din cele trei jocuri permise, sunt curios daca a reusit careva performanta aceasta.  😀

In orice caz, am completat cu succes, zic eu, cele doua probe disponibile momentan si astept cu nerabdare activarea celorlalte cinci.

Premii:

La finalul concursului va avea loc tragerea la sorti pentru cele trei premii (Premiul I, II si III), pentru fiecare din ele fiind extras cate un castigator. In plus, vor fi desemnati castigatorii premiilor zilnice, cate unul pentru fiecare din zilele concursului. In cadrul concursului vor fi acordate in total 17 premii, dupa cum urmeaza:
– premii zilnice – 14 premii, fiecare constand intr-un: modem Huawei E367 + o cartela Internet PrePay
premiul I – 1 premiu constand in tableta Noul iPad cu Wi-Fi, 16GB, negru + o cartela Internet PrePay  + 1 minge de zorbing (cea folosita la filmarea spotului Colibri Autumn)
premiul II – 1 premiu constand in   Tableta Samsung Galaxy Tab2 10.1 + o cartela Internet PrePay
premiul III – 1 premiu constand in  Tableta Samsung Galaxy Tab2 7.0  + o cartela Internet PrePay

Participa si tu la acest concurs.

bullets

4 Comments

  1. Nici eu la prima proba nu pot nicium:( e imposibil, aim incercat si cu microfonu dar degeaba 😀

  2. Aha, btw, cum ai reusit sa folosesti microfonul? Ai tipat la minge? Am vazut si eu optiunea de microfon insa chiar nu mi-am dat seama la ce ajuta.

  3. Felicitari. Te astept si la alte concursuri, vad ca-ti tin noroc. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *