Pink Monday la Domo

Si daca astazi este luni – ziua cea mai putin placuta a oricaruia dintre noi, tocmai pentru ca este prima zi de dupa cele doua de relaxare – va invit sa incercati totusi sa o vedeti un pic mai roz. Roz pentru ca astazi, Luni 29 octombrie 2012, cei de la Domo au decis sa ne inveseleasca putin cu o noua editie “Pink Monday“, re-deschizand astfel sezonul de reduceri toamna-iarna din acest an, ocazie cu care promoveaza reduceri de pana la 50% si care se desfasoara atat pe site-ul www.domo.ro cat si in reteaua de magazine din toata tara. Trebuie mentionat faptul ca aceasta campanie a ajuns deja la a cincea editie in acest an (au mai fost doua in luna martie si inca doua luna aceasta).

Din cate am observat  exista cateva produse care au suferit reduceri serioase de pret. Spre exemplu daca cautai de mult  un TV cu capabilitate 3D atunci iti recomand acest LED TV 3D Samsung FullHD 32EH6030. Vine din seria EH 6030 si are un pret extrem de bun –  1499 lei (400 lei reducere ) –  in conditiile in care dispune de un ecran de 81 centimetri, Full HD, conversie  3D, tuner digital, conexiune de retea si alte facilitati.

Alte reduceri interesante:

– Aparat foto digital Samsung WB150 Black –  549 lei (pret vechi 749 lei)

– Combina frigorifica Samsung RL39THCSW1– 999 lei (pret vechi 1299 lei)

Cuptor Whirlpool AKP135 IX + Plita AKT 620 IXL – 1399 lei (pret vechi 1849 lei)

Va invit sa faceti  o vizită pe domo.ro pentru a afla mai multe detalii si pentru a vedea produsele care intra in oferta. Spor la cumparaturi si grabiti-va, reducerile sunt valabile doar astazi pana la ora 24:00!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *