Scandal marca Masterchef: Chef Florin Dumitrescu a batut un concurent

Scandal marca Masterchef Chef Florin Dumitrescu a batut un concurent
Unul dintre concurenţii Masterchef îl acuză pe Chef Florin Dumitrescu că l-ar fi batut, în timpul filmărilor.

Juratul Masterchef a fost apărat de un filmuleţ apărut pe pagina emisiunii, în care se poate vedea că este vorba despre o altercaţie între cei doi bărbaţi. După ce Georgeo Andrei şi Florin Dumitrescu au început să ţipe unul la celălalt, în timpul filmărilor, se poate observa că juratul s-a enervat din ce în ce mai tare.

Dupa altercaţie, concurentul şi-a exprimat opţiunea de a părăsi concursul şi a anunţat echipa de producţie că nu doreşte să mai continue filmările, se susţine pe pagina emisiunii Masterchef România.

La puţin timp după incident, Georgeo Andrei le mulţumea juratilor ca l-au lasat sa mearga mai departe: “Bricul Mircea este o poveste, nu am crezut niciodata ca voi urca pe acest vas. Cred ca le voi povesti si nepotilor mei aceasta experienta. Le multumesc Chefilor ca m-au lasat sa trec mai departe. Mi se pare ca Florin s-a impiedicat de nasul meu, norocul lui e ca nu am avut reflexul genunchiului… Totul e bine cand se termina cu bine”, a declarat Georgeo Andrei la scurt timp dupa incident. [http://www.protv.ro]

In cele doua episoade din MasterChef sezonul 2, ce au fost difuzate pana in prezent de ProTv, am putut vedea doar imagini de la calificari. Insa  ce vedem noi este inregistrat cu mult timp in urma iar intre timp filmarile au evoluat catre alte etape (le cumoasteti daca ati urmarit sezomul 1). Pe 1 Martie 2013 (deci in urma cu 12 zile) Chef Florin Dumitrescu (in varsta de 24 de ani, element important de reamintit, parerea mea), in timpul filmarilor, si-a iesit din pepeni si s-a luat la bataie cu unul dintre concurentii care au indraznit sa-l infrunte.

Eu as pune urmatoarele intrebari:

– de ce acest filmulet nu s-a difuzat pe 1 Martie de catre ProTv ci doar la 12 zile distanta?
– Florin Dumitrescu (in varsta de 24 de ani) are un temperament prea agresiv, inteleg ca asta-i este si rolul si asa-i cere formatul emisiunii, insa nu cumva a exagerat un pic? Doar un pic, asa, in stil de vedeta mica, folosind injuraturi de mahala.

Filmuletul este mai jos:

bullets

5 Comments

  1. Mie mi s-a parut foarte cretin comportamentul acelui Chef. Norocos Chef-ul ca nu a primit vreo doua scatoalce 😀

    Plus de asta comentariul concurentului de peste doua ore de la incident se vede ca e fortat, probabil l-au obligat astia sa spuna lucrurile elea. Asa ca destul de aiurea comentariul lui Maruta.

  2. Mda. Probabil audienta scazuta la primele doua editii din calificari difuzate pana acum. Merita un pic de scandal “fake” pentru rating…..fiecare are cate ceva de castigat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *