MasterChef Romania Sezonul 2 – Episodul 6 Full HD

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2013/03/MasterChef-Romania-Sezonul-2.jpg

MasterChef Romania Sezonul 2 Episodul 6 Full HD 09.04.13 (9 aprilie) 1080p

Nu stiu de ce dar am impresia ca stimabilul chef Florin Dumitrescu devine mai arogant pe zi ce trece si nu sunt singurul care o spune, mai toti cei din jurul meu o confirma (poate i s-a reprosat in sezonul 1 ca nu e destul de “rau” si producatorii l-au transformat incepand cu sezonul 2 intr-un om rau 😀 ). Injura concurentii si nu-i menajeaza deloc, poate are probleme acasa? Iar stimabilul Georgeo Andrei are in el o aroganta cum nu s-a mai vazut, acum inteleg de ce o sa-l vedem in curand cum isi ia bataie. 😀

LE: btw, eu nu inteleg cum de sunt lasati concurentii sa gateasca in acele cantine fara a purta cele mai elementare echipamente ce nu trebuie sa lipseasca intr-o bucatarie. Unde sunt manusile, ce e cu pletele alea in vant, unde sunt bonetele? Wtf? Inteleg ca sef Catalin e chel si nu are nevoie de asa ceva dar concurentii, ei ce cusur poarta? Cand o vedeam pe blondina aia cu ditamai tufa in cap cum se agita deasupra snitelelelor…..

MasterChef Romania Sezonul 2 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 9 Aprilie 2013 – il puteti viziona mai jos (in caz de l-ati ratat aseara).


Partea I:


Partea a II-a:

bullets

7 Comments

  1. Mda, Sezonul 2 e cam praf daca e sa-l compari cu sezonul 1. Personajele nu au deloc personalitate.

  2. @Ciprian – variamta Full HD a disparut intre timp. E pe Voyo. 🙂

  3. Sa faci pe cineva “idiot” in fata unei natiuni, cred ca este condamnabil (penal) incepand cu “actorii nenorociti ai “piesei si terminand cu postul de televiziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *