LIDL: Live pentru 1.000.000 de fani

LIDL Live pentru 1 000 000 de fani

Chiar daca nu putem sa ajungem in toate orasele in care ne-am dori, pentru a sarbatori cei 1.000.000 de fani impreuna facem imposibilul posibil.
Andra, Connect-R, Smiley, Proconsul, DeepCentral, DJ Rynno & Sylvia, What’s Up, Andreea Balan, Laurentiu Duta, Keo & Skizzo Skillz, Crush & Alexandra, Alin Calinescu, Marius Gavrila & DJ Jungle vor fi alaturi de tine in Cluj si, in acelasi timp, in toata tara.
Vino pe 11 August in Parcarea Salii Sporturilor din Cluj-Napoca sau pe pagina Lidl – www.facebook.com/lidlromania – unde, incepand cu ora 17:00, te aducem in mijlocul unei multimi de 1.000.000 de fani. Cum o vom face, ramane surpriza šŸ™‚ Oriunde ai fi, sarbatorim 1.000.000 de fani impreuna!

LIDL Romania ā€œimplinesteā€ zilele acestea un milion de fani, conform facebrands.ro, unul din sase romani prezenti peĀ  Facebook este fanul Lidl – o performanta deloc de neglijat ce confera acestui brand o importanta deosebita atunci cand vine vorba de preferintele amatorilor de shopping din Romania.

Asa cum poate stiati deja, LIDL organizeaza anul acesta o serie de concerte pop, prin toata tara, sub numele Mix Music Evo. Pe 11 august (duminica aceasta), cand LIDL implineste 1.000.000 de fani, evenimentul ajunge la Cluj. Si pentru ca vrea sa sarbatoreasca cu toti fanii din tara, LIDL a creat o aplicatie interactiva pe Facebook “legata” de concertul de la Cluj.

La Cluj va fi instalat un ecran imens pe care puteti aparea chiar voi in timpul concertului pentru interactiona cu cei prezenti la concert. Puteti aplauda, fluiera, puteti sa va salutati rudele de la Cluj prezente la concert sau a face tot ce va mai trece prin cap (in limita bunului simt šŸ™‚ ). Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina de FacebookĀ  duminica dupa-amiaza si sa intrati in aplicatia respectiva. Va trebuie un webcam iar de restul se va ocupa aplicatia.

post 3

In incheiere trebuie sa precizez un lucru important pentru brasoveni: turneul muzical al anului 2013 organizat de LIDL si Mix Music cu toate vedetele anului va poposi si la Brasov in weekend-ul 24-25 august.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *