1 TB de spatiu in cloud – pe viata

1 TB de spatiu in cloud – pe viata

O promotie de nerefuzat pentru cei care stiu cat de important a devenit conceptul de “cloud” in ultimii ani printre utilizatorii – sa le zicem – casnici. Daca pana acum ne multumeam cu cativa GB de la SkyDrive sau Dropbox, iata ca in online a aparut o oferta imbatabila, parerea mea. Oferta din titlu este valabila prin intermediul serviciilor oferite de mail.ru. Pentru a intra in posesia celor 1TB trebuie sa urmati pasii descrisi mai jos:

  1. Intri pe mail.ru si iti faci cont de e-mail (Cu Chrome pe translate – sau puteti accesa direct pagina in limba engleza cu alt browser ).  Important: la sectiunea Telefon – nu folositi numere Digi pentru ca sistemul de mesagerie rusesc nu “stie” sa comunice SMS-uri catre reteaua Digi).
  2. Dupa crearea casutei de mail, intra pe cloud.mail.ru si logheaza-te cu contul de la mail.ru. ( O sa apara in stanga – Dimensiune Nor -100 Gb ). Tot aici ar trebui sa apara un mesaj cu Oferta lor cu 1 TB. Dai click pe ea si mergeti mai departe ( next, next si o sa va spuna ca trebuie sa instalati aplicatia pe smartphone – Android sau iOS– sau PC ).
  3. Enjoy your offer. 🙂

Oferta expira pe 20 Ianuarie asa ca grabiti-va. 😉

[via nwradu & gadgetel)

bullets

17 Comments

  1. Sa traiesti o mie de ani pentru postu asta ! 🙂
    Nu e nevoie sa folositi numarul de telefon cand va inregistrati , puteti sa bifati ca nu aveti telefon si selectati o intrebare de securitate.Are cineva idee daca se poate schimba limba din rusa in engleza sau altceva in clientul de windows ? Pana acum nu am gasit nimic si am cam luat la rand fiecare optiune.

  2. Am un prieten paranoic care nu are încredere, că cică sigur dau faliment dacă dau 1TB moca…
    My dick breaks, i-am făcut cont şi lu nevastă-mea. Să fie. 🙂

  3. Nu-mi plac rușii de nicio culoare.

    Pe de altă parte, dacă NSA are acces la fișierele mele, de ce n-ar avea și KGB-ul?

    Oricum, nu cred că în Rusia fișierele sunt mai în siguranță sau mai expuse decât în Rusia.

    Pe de altă parte, noi nu le suntem aliați Rușilor, așa că în caz de ceva ni se va tăia accesul.

  4. Deja se raspandeste vestea deci cred ca ar trebui sa-mi fac si eu cont inainte sa se termine stocul de terabaiti din-astia. Ca dup-aia cine stie cat or sa coste pe sub tejghea… 🙂

  5. bun,bun, dar cine stie de unde pot schimba limba la softul cloudului pt windows? :)) ca e in rusa si habar n-am cum as putea face asta :p

  6. Am nevoie de putin ajutor va rog.
    Mi-am facut contul de mail, am descarcat si instalat aplicatia de cloud, m-am logat cu datele de la contul de mail si… impas.
    Ce fac mai departe? Cum urc ceva pe cloud si de unde? Mi-a creat o iconita in bara, iar cand o accesez, imi deschide un folder “Mail.ru Cloud” creat de el in partitia C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *