Romanii Au Talent – Sezonul 4 – Episodul 8

Romanii Au Talent – Sezonul 4 – Episodul 8

Inregistrare TV din emisiunea ,,Romanii au talent”, de la ProTV, Sezonul 4 Episodul 8 – 04 Aprilie 2014.
Nu detin acest videoclip!
© MediaPro

Romanii Au Talent, Sezonul 4, Episodul 8 FULL – INTEGRAL – 04 04 2014 – il puteti viziona mai jos in caz de l-ati ratat aseara.

O mare si neplacuta  “surpriza” a acestei editii a fost “celebrul” Bahoi, vi-l mai aduceti aminte? Ma asteptam sa rada cu gura pana la urechi, sa faca ceva interesant. Dar a fost balalau, a venit imbracat in sperietoarea din vrajitorul din Oz si a cantat o piesa hip-hop (compozitie proprie, clar)  in  care a inceput sa faca misto de Andra sau Mihai Petre. Nu foarte frumos din partea lui. 🙂


bullets

9 Comments

  1. Bahoi chiar putea sa faca ceva interesant dar a ales sa ii ia la misto. Pacat 🙂

  2. Bahoi, in modul lui “pueril” si mai nemanierat, le-a cam zis adevarul. Orice fiinta, cu putina logica, poate sa-i dea dreptate: ala e cu dansul, andra, ca toti ceilalti cantareti fara autotune canta fals, iar celalalt facea emisiuni sau mai face, nici nu stiu. Dar asta e emisiunea, publicul pupa in fund juriul, protv-ul si pe aia doi mascarici din spatele scenei. Asa e regula emisiunii, asa l-a proiectat Simon Cowell. Totul este identic cu Britain’s Got Talent, pana si tipul de personalitate a juriului este acelasi, ei folosesc un sablon pe care il folosesc absolut toate tarile care au cumparat franciza Got Talent. Dar ca sa-ti dai seama de anumite chestii, trebuie sa ai mintea deschisa si ochii deschisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *