23 ianuarie 2016 – Re-reduceri la Resigilate!

Re-reduceri la Resigilate!

Revolutia Preturilor la eMAG s-a incheiat, insa, seria de promotii are loc in continuare. Cum multe produse au ramas inca in stocuri, acestea se pot gasi inca la preturi atractive. Pentru a completa aceasta oferta, eMAG vine cu o serie de produse in perfecta stare de functionare sub forma device-urilor resigilate.

Dupa cum probabil stiti, produsele resigilate functioneaza foarte bine, fiind deja testate de catre specialistii eMAG. Cat despre starea in care acestea se afla, orice defectiune este deja mentionata pe site, astfel ca veti sti dinainte daca produsul achizitionat prezinta zgarieturi fine, sau zgarieturi mai mari pe spate. Nu cred ca e cineva deranjat daca un produs vine in varianta “bulk”, adica fara ambalaj, sau daca combina frigorifica sau masina de spalat prezinta mici deformari la carcasa, deformari ce nu au afectat sistemul de functionare. Mic sfat: micile deformari pot fi foarte bine ascunse in functie de pozitia aparatului odata ce este instalat in locuinta voastra, asa ca lauti si asta in considerare.

Sa nu uitam ca toate produsele, inclusiv cele resigilate, beneficiaza de garantie cat si de posibilitate de returnare.

Asa cum am aflat de pe site-ul eMAG, incepand de maine dimineata va exista o super reducere la resigilatele deja reduse. Astfel ca vom putea gasi telefoane cu pana la 60% reducere, laptopuri cu pana la 45% reducere, electrocasnice si televizoare cu pana la 40% reducere, produsele pentru casa si gradina, iar lista de produse resigilate care intra in campanie nu se opreste aici!

Mai jos veti gasiti cateva produse, pe care eu le consider “bune de achizitionat“. Tineti minte ca incepand de maine dimineata vor fi si mai reduse. Fiind vorba de produse individuale, va sfatuiesc sa le urmariti cu grija, este posibil ca pe unele sa fie bataie. 🙂

O sa incerc sa updatez lista in functie de ce gasesc la un pret just si convenabil.

bullets

One Comment

  1. Sunt destul de bune reducerile la resigilate de la emag, mai ales la produsele cu mici zgarieturi sau cate un pixel defect la monitoare, dar pentru cine nu este pretentios merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *