Anticipeaza momentul in care vei avea un iPhone Xs

California a fost locatia aleasa de producatorii Apple pentru a lansa noul iPhone Xs si Xs Max pe data de 12 septembrie a acestui an. Lansarea a fost indelung asteptata, cu sufletul la gura, de catre toti fanii Apple. Fara sa faca prea multe dezvaluiri inainte, momentul lansarii a fost unul care s-a ridicat la asteptari si se pare ca noul iPhone i-a cucerit definitiv. Desi inca nu este disponibil pentru vanzare, precomenzile vor avea loc in curand. Lansarea din Romania nu se stie inca cand va fi.

Ce putem spune este ca noul iPhone Xs costa undeva incepand de la 1000 de dolari si iPhone Xs Max are un pret de pornire de 1100 de dolari. Tresaturile noii vedete de la Apple sunt remarcabile. Procesorul este punctul de rezistenta. Acesta este mult mai rapid, avand o influenta extraordinara asupra comenzilor. Nici camera nu este privata de invoatii. Imaginea net superioara dar si calitatile de a fotografia cu lumina mai slaba sau persoane in miscare, aduc un plus de performanta gadget-ului. Si pentru pasionatii de gaming, dispozitivul este unul foarte bun si asta tot datorita procesorului rapid. Pentru ca a detine un astfel de telefon, este o responsabilitate, tinand cont de pretul destul de mare pe care il are, si protectia trebuie sa fie una pe masura. Daca inca, in Romania, nu se poate achizitiona telefonul, puteti gasi huse iPhone XS sau carcase.

Magazinul care va pune la dispozitie astfel de accesorii, este BrandGSM. Desi gama de huse si carcase pentru acest model nu este inca una prea bogata, in curand vor aparea si mai multe modele demne de un astfel de gadget. Anticipati momentul in care veti avea un iPhone de ultima generatie, de la Apple, achizitionand o husa iPhone XS sau o carcasa de calitate, la preturi foarte bune. Accesand site-ul magazinului, veti obesarva ca, in functie de preferinte, puteti gasi o protectie adecvata unei astfel de bijuterii tehnologice. Carcasa iPhone XS Max Just Must Pure II Pink, este preferata in special de doamne si domnisoare, dar si domnii care doresc sa fie in tred pot sa achizitioneze un astfel de model. Daca doriti sa ii faceti cadou iubitei un astfel de telefon, nu uitati sa cumparati si o carcasa ca aceasta pentru a proteja gadget-ul. Carcasa iPhone XS Max Just Must Pure II Pink are urmatoarele carcateristici: este super slim pentru a se incadra perfect si a nu deforma dimensiunile, calitatea carcasei este premium, este rezistenta la uzura, are finisaje de calitate, spatele carcasei este transparent iar marginile roz, este confectionata din TPU dur cu margini cauciucate, lucru care asigura flexibilitate dar si protectie in acelasi timp. Nu ezitati sa cumparati un astfel de accesoriu pentru protectia telefonului de la BrandGSM.

 

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *