Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas

Una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pentru copilul tau este achizitionarea unei biciclete copii. Aceasta joaca un rol foarte important in dezvoltarea armonioasa a copilului, atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere psihic. In cazul in care nu esti inca decis 100% sa-i achizitionezi o bicicleta copilului tau, iata care sunt cateva dintre avantajele de care se va bucura copilul in cazul in care ii vei achizitiona o bicicleta pentru copii:

  1. Copilul nu va mai sti ce inseamna monotonie dupa ce ii vei achizitiona o bicicleta. Acesta o va folosi ori de cate ori va simti ca se plictiseste fara a exista riscul ca la un moment dat si bicicleta sa devina un obiect plictisitor. Senzatiile oferite de catre utilizarea unei biciclete pentru copii fac ca acest obiect sa fie extrem de indragit de catre copii.
  2. Imbunatatirea conditiei fizice, detaliu care cu siguranta il va ajuta sa se dezvolte cat mai bine.
  3. Dezvoltarea placerii de a calatori si a descoperi locuri noi.
  4. Dezvoltarea spiritului de competitiv.
  5. Crearea de noi prieteni.

Daca aceste motive nu te-au facut sa te decizi asupra faptului ca trebuie sa achizitionezi cat mai repede posibil o bicicleta pentru copilul tau, atunci poate ca Pegas te va convinge sa faci acest lucru. Acest brand de biciclete atat de cunoscut va sarbatori ziua internationala a copilului prin oferirea de reduceri de pana la 60% la toate bicicletele pentru copiii dar si la accesoriile destinate acestora. Aceasta campanie promotionala se desfasoara in perioada 24 mai – 10 iunie si are drept scop oferirea posibilitatii ca un numar cat mai mare de parinti sa achizitioneze biciclete de cea mai buna calitate pentru copiii lor. Aceasta promotie este valabila atat pentru achizitionarea produselor prin intermediul magazinului online sau prin intermediul retelei de magazine din tara. Pana in acest moment, Pegas detine 10 magazine proprii, acestea fiind situate in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta si Timisoara. De asemenea, produsele Pegas pot fi achizitionate si prin intermediul retelei nationale de parteneri.

Tot cu ocazia zilei internationale a copiilor, Pegas lanseaza doua modele de biciclete mountain bike copii. Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din aluminiu 6061 si roti de 20”, Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10 Kg fara pedale. Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai, recomandat pentru persoane cu inaltimi cuprinise intre 130 cm si 160 cm si care vor sa exploreze cararile sau drumurile intr-un ritm specific mersului pe doua roti montan. Rotile au dimensiunea de 24”, iar transmisia Shimano de tip 3×7 asigura o gama suficienta de viteze ca sa poti pedala in voie pe o gama variata de tipuri de teren.

Pentru ca sedentarismul si obezitatea sunt doua pericole care ii pandesc din ce in ce mai mult pe copii, cei de la Pegas doresc sa contribuie la prevenirea aparitiei sedentarismului si obezitatii atat la copii cat si la adulti. Din acest motiv, pe 1 iunie, de ziua internationala a copiilor, Pegas demareaza un manifest legat de dezvoltarea sanatoasa a celor mici. Cu ocazia acestui manifest, pe toata perioada campaniei, specialistii din cadrul magazinelor Pegas ii vor invata pe cei mici cele mai importante informatii cu privire la importanta miscarii in aer liber, de ce este placut sa pedalezi, ce inseamna siguranta rutiera si multe alte informatii care ii vor face pe copii sa isi doreasca sa mearga cat mai mult timp cu bicicleta. Aceste cursuri sunt gratuite si se desfasoara in cadrul magazinelor Pegas din Bucuresti dar si din tara.

In concluzie, pentru ca al tau copil sa fie cat mai sanatos atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere psihic este necesar ca acesta sa faca miscare inca de la o varsta cat mai frageda. Acest lucru il sustine si Pegas motiv pentru care in aceasta perioada ofera reduceri de pana la 60 % la achizitionarea bicicletelor si accesoriilor pentru copii.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *