Cum sa faci blogging de calitate

Blogging-ul este privit in zilele noastre drept o “meserie” de succes. Cel putin 90% din tinerii de astazi marturisesc ca telul lor actual este sa devina bloggeri si/sau vloggeri de succes, datorita oportunitatilor si al veniturilor multiple pe care o astfel de activitate I le poate aduce. Sa faci blogging nu ai nevoie de o scoala, de o diploma, dar totusi blogging-ul nu este pentru toata lumea.

Adevarat! Oricine poate avea un blog, dar conteaza cum il creezi, timpul pe care il aloci si, de cele mai multe ori, resursele pe care le investesti.

Adevarul este ca niciun blogger nu face peste noapte colaborari, nu primeste produse gratis si/sau bani. Este nevoie de ani grei, de strategii, de investitii financiare si de mult timp acordat acestei activitati care trebuie sa porneasca in primul rand ca o pasiune. Restul vine de la sine!

Atunci cand iti doresti sa-ti monetizezi blogul si implicit sa castigi si bani si produse, trebuie sa ai deja un public format, un continut de calitate, inovator, care sa iasa in evidenta. Publicul se creeaza bineinteles printr-o activitate permanenta si un continut de o calitate cat mai buna, la fel si relatiile cu acele companii care isi selecteaza astfel de personalitati pentru a-si promova produsele si serviciile. Desi multi cititori afirma ca sunt interesati de calitatea informatiei, nu foarte multi isi adauga in lista de urmaritori sau in marcaje un site care nu se diferentiaza in primul rand din punct de vedere vizual. E posibil sa fii nevoit sa faci cursuri de management, SEO, cursuri de fotografie si sa investesti intr-un blog platit. Dar iti mai trebuie si timp si tehnologia care sa-ti permita sa cresti si sa oferi un continut cat mai bun.

Iar in tehnologia de nedespartit intr-o astfel de activitate fac parte diferite materiale si accesorii GSM.

De exemplu, daca iti doresti sa pornesti cu pasi micuti, te poti folosi de un simplu telefon, dar si acesta trebuie sa aiba cateva performante destul de ridicate, mai ales pe partea de fotografie. Odata achizitionat un astfel de smartphone performat, automat iti vei dori sa alegi si huse telefoane pe masura sa, care sa-l protejeze de orice incident ar putea aparea pe parcurs.

De asemenea, pentru momentele in care pleci in calatorii dar pastrezi contactul cu cititorii si urmaritorii tai, sumedenia de bagaje din jurul tau si multimea de oameni ce nu-ti ofera incredere, te-ar putea face reticent(a) in ceea ce priveste postarea constanta de continut pe retelele de socializare, acolo unde iti poti promova activitatea. Asa ca poti apela la un smartwatch performant, care sa te ajute sa faci filmulete, poze si care in acelasi timp te ajuta sa mentii si legatura cu toti cei apropiati.

Toate aceste accesorii se gasesc in magazinul SmartZone din Baneasa Shopping City, acolo unde unul dintre cei mai mari furnizori de accesorii din Romania – BrandGSM, iti pune la dispozitie marci precum Apple, Fossil, Samsung, Xiaomi, Michael Kors, Maxcom, Skagen, Fitbit, Garmin si Huawei, pe care le poti testa pe loc.

De nelipsit in blogging este existenta unui calculator personal si/sau a unei camere foto pe care trebuie sa stii sa o manuiesti corespunzator, pentru a realiza cadre inedite pentru postarile tale care vor atrage cat mai mult public. Un blog fara urmaritori este ca un jurnal vechi, asa ca este esential ca o astfel de activitate sa te defineasca si sa fii deschis sa investesti resurse in aceasta.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *