Accesorii utile pentru camera GoPro

Fenomenul camerelor Gopro a pornit din America si a captivat atentia multor pasionati de sport din intreaga lume. Nimic nu se compara cu inregistrarea propriilor activitati sportive pentru a  compara performantele tale cu cele ale prietenilor.

Camera GoPro a fost initial proiectata de actualul CEO Nick Woodman, ca mijloc compact de a surprinde fotografii si videoclipuri in timp ce era in miscare. In timp ce dispozitivele sunt adesea utilizate in acest scop, compania a parcurs un drum lung in cei 15 ani de la inceputurile sale, iar camerele GoPro sunt acum utilizate in toate topurile de activitati de sportivi extreme si aventurieri, pe langa mai multi utilizatori casual.

La baza sa, un GoPro este o camera foto mica care are cele mai bune calitati ale punctelor si fotografiilor si camerelor video si le impacheteaza intr-un cadru robust, care este mai mic, rezistent la apa si indestructibil. In interiorul designului cuboid se afla un senzor de imagine, procesor, lentila cu unghi larg si pana la trei microfoane pentru inregistrarea audio in diferite conditii.

Desi nu este neaparat cea mai importanta componenta, un element definitoriu al unui GoPro este obiectivul sau. In loc sa foloseasca un obiectiv standard, GoPro – ca multe alte camere de actiune – foloseste un obiectiv extrem de larg. Astfel poate fi marita cantitatea de imagini ce pot fi captate in cadru, facand mult mai simpla integrarea fotografiei. Montati dispozitivul pe ghidon sau pe partea laterala a castii si puteti fi sigur ca aceasta “vede” aproape orice se intampla in fata voastra.

GoPro poate fi folosit ca o camera de sine statatoare, insa, datorita unei aplicatii mobile excelente, ea poate fi utilizata pefect  in acelasi timp cu dispozitivele Android si iOS, permitandu-va sa adaugati mai multa functionalitate si versatilitate. Utilizand Wi-Fi si Bluetooth incorporat, utilizatorii castiga controlul deplin asupra camerei lor GoPro si pot afisa chiar si un flux live a ceea ce este capturat chiar pe dispozitivul lor mobil.

De fapt, software-ul este ceea ce face ca GoPro sa depaseasca concurenta. Sigur, veti gasi camere mai ieftine cu specificatii similare, dar ceea ce le lipseste este unificarea hardware si software a GoPro. Aplicatia sa Quik, de exemplu, inregistreaza imagini si le asambleaza automat intr-un videoclip scurt, care poate fi distribuit, pregatit pentru social media.

Avantajele GoPro:

GoPro sunt in mod normal impermeabile. Puteti filma pe ploaie sau chiar in valuri, fara teama ca un val va va distruge camera. GoPro este, de asemenea, cel mai bun aliat pentru pasionatii de scufundari. Intr-adevar, puteti filma pana la 40 de metri adancime echipandu-va GoPro-ul cu o carcasa impermeabila!

Nu este usor sa filmati o pista de schi sau de mountain bike cu o camera conventionala. Cu un GoPro, pe de alta parte, puteti sa va filmati toate iesirile in aer libe, pastrand ambele maini pe ghidon . Pe piata se gasesc o multime de accesorii pentru gopro care pot fi integrate pentru a crea o stabilitate mai mare pentru camera Gopro. Nimic nu se compara cu inregistrarea performatelor sportive si amintirilor din vacanta intr-un format profesional si de ca calitate.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *