Alege servicii pentru firma ta de la firma de contabilitate Realcont

Ai reușit să îți îndeplinești visul, ai propria ta firmă! Și, după ce euforia momentului dispare, îți dai seama că ai nevoie să ții lucrurile sub control, dar și să respecți și legislația financiară în domeniu. Prin urmare, nu poate exista o firmă fără să fie vorba și despre contabilitate. Și, chiar și în condițiile în care te pricepi bine la contabilitate, și te gândești că nu este nevoie să plătești pe cineva care să se ocupe de ea, realizezi rapid că nu îți mai rămâne timpul necesar să te ocupi așa cum trebuie de dezvoltarea afacerii. 

Contabilitatea online, soluția viitorului?!

În condițiile în care cele mai multe afaceri au migrat spre online, evident că nici serviciile de contabilitate nu puteau rămâne mai prejos. De altfel, la ora actuală, există numeroase softuri specializate pe acest domeniu, care le sunt de un real ajutor experților contabili pentru ca aceștia să ”jongleze” mult mai ușor cu situațiile financiare ale unei companii sau unei firme. Evoluția acestora și nu numai, a făcut apariția unui nou serviciu de contabilitate, care pare să fie un fel de soluție pentru viitor. Este vorba despre acele servicii de contabilitate online, cu o mulțime de avantaje de ambele părți. Pentru mai multe informații, nu ezita să apelezi la firma de contabilitate Realcont.

Mai multe avantaje pentru antreprenori

Cei care locuiesc în marile orașe sunt deja obișnuiți cu o viață alertă, în continuă dezvoltare, iar mediul de afaceri este unul ”viu”. Există numeroase afaceri, iar fiecare dintre ele are nevoie de o monitorizare corectă a activității lor. Serviciile de contabilitate online reprezintă din ce în ce mai mult o normalitate, deoarece antreprenorii au înțeles rapid că este în interesul lor. Servicii profesioniste, accesibile, mai puțină hârțogăraie și alergătură. În câteva cuvinte, o eficiență care este foarte aproape de maxim. Și totul, atât de simplu, cu ajutorul acestor servicii de contavilitate online.

Metodele clasice sunt depășite

Dacă ești antreprenor și ai afacerea într-un oraș mare, atunci cu siguranță ai simțit nu o dată cât de depășite sunt metodele clasice referitor la serviciile de contabilitate. Clujul, Iașiul, ca să nu mai amintim de București, sunt orașe mari și aglomerate, unde efectiv metodele clasice de lucru în contabilitate sunt aproape imposibil de desfășurat. Gândește-te numai cât timp valoros poerzi atunci când încerci să te deplasezi fizic la firma de contabilitate, și nici trimiterea actelor prin curierat nu este o metodă prea avantajoasă, dimpotrivă. Prin urmare, serviciile de contabilitate online reprezintă o soluție avantajoasă de ambele părți. 

Oameni foarte bine pregătiți

În cadrul serviciilor de contabilitate online se utilizează programe software complexe, care sunt bine utilizate de oameni mai mult decât bine pregătiți. Cu siguranță reprezintă o metodă excelentă de a beneficia de cele mai bune servicii, pornind de la clasicele rapoarte financiare, și ajungând până la cea mai bună consultanță de specialitate în cazul unor controale din partea autorităților competente. Și, în plus, nici nu este nevoie de întâlniri față în față, pentru că totul se desfășoară online, cu ajutorul unei aplicații, cu acces instant la documentele necesare. Evident, dacă îți dorești ceva mai mult, să simți că lucrezi cu oameni, poți să discuți cu personalul de la o firmă de specialitate, să le explici exact prin ce este afacerea ta deosebită, să-i faci să înțeleagă că ai nevoie de soluții exact pentru tine, special, este chiar indicat să mergi fizic la sediul companiei care se ocupă de oferirea de servicii de contabilitate. 

Avantajele contabilității online

Primul, dar și cel mai important beneficiu de care te poți bucura atunci când apelezi la serviciile de contabilitate online este timpul pe care îl economisești așa. Nu degeaba se spune că în afaceri timpul înseamnă bani, așa că știi cu siguranță la ce ne referim când facem această afirmație.

Rapoarte contabile arhivate electronic

Rapoartele contabile ale unei firme sunt foarte importante, mai ales când se urmărește verificarea unor tranzacții. Și nu de puține ori este vorba de unele tranzacții care s-au desfășurat în urmă cu câțiva ani, așa că ar fi nevoie de mult timp până să le găsești, ceea ce poate fi în dezavantajul tău, mai ales în cadrul unui control. Din fericire, atunci când vorbim despre servicii de contabilitate online, ai acces imediat la informațiile de care ai nevoie. Rapoartele contabile sunt arhivate electronic și sunt oricând disponibile in cloud. 

Informații detaliate despre venituri și cheltuieli

Informații detaliate despre toate veniturile și cheltuielile firmei sunt la îndemâna ta oricând, dacă alegi să apelezi la servicii de contabilitate online. Dar, nu numai atât, vei afla date despre situația facturilor de încasat sau de achitat. 

Consultanță de specialitate

Grație serviciilor de contabilitate online ai parte de consultanță de specialitate, grație unor experți contabili CECCAR care alcătuiesc rapoartele necesare, analizează toate tranzacțiile financiare și sunt cei care mențin relația cu Inspectoratul Teritorial de Muncă și Revisal. Aceeași experți contabili sunt cei care îți oferă consultanța de specialitate în cadrul unui control din partea organelor abilitate. 

Facturare online

Chiar dacă nu puține sunt firmele care au personal care se ocupă cu scrierea și transmiterea facturilor, acesta este un proces destul de anevoios, mai ales că acestea trebuie generate de un soft, scanate și apoi semnate. Dacă apelezi la serviciile de contabilitate online ai scăpat de toată această muncă, pentru facturile sunt emise din platformă, se folosește semnătura electronică pentru semnarea lor, după care sunt trimise pe adresa de e-mail a clientului și apoi contabilizate. 

După cum ai observant, există o mulțime de beneficii de care te poți bucura dacă apelezi la serviciile de contabilitate online. Totul se desfășoară online și este mereu la dispoziția ta. Cu condiția să apelezi la profesioniști, cum sunt cei de la Realcont. În acest fel, te poți ocupa așa cum trebuie de afacerea ta, pentru ca aceasta să devină una de succes

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *