Caracteristicile printului pe carton ondulat

Exista mai multe optiuni cand vine vorba de print pe carton ondulat, iar fiecare optiune are avantajele ei. Decizia cu privire la tipul de proces de imprimare utilizat este influentata de buget, constrangerile de timp si calitatea de imprimare dorita. Daca vor fi folosite cutiile pentru transport sau pentru ambalarea primara pentru vanzarea cu amanuntul este, de asemenea, un factor care influenteaza tipul de print pe carton ondulat necesar.

Exista diferite modalitati de imprimare pe cutii carton ondulat, urmate de diferitele procese de imprimare care sunt utilizate de obicei pentru carton ondulat. Imprimarea directa inseamna print pe carton ondulat direct. Acesta este cel mai comun mod de a imprima pe carton ondulat. De obicei, se face prin imprimare digitala. Presele digitale folosesc fisiere digitale de aceea nu este nevoie de placi de imprimare scumpe. De asemenea, nu este necesara nicio configurare. Astfel, print pe carton ondulat prin imprimarea digitala ofera grafica de calitate superioara, iar volumele mici sunt ideale, rapide si rentabile.

Diversitatea cutiilor de carton

Exista o diversitate in tipul si dimensiunea aleasa pentru print pe carton ondulat. Aproape toate companiile folosesc acest tip de ambalaj pentru a-si proteja produsele in transport, in special cutiile de carton. Cutii de carton sunt concepute in diferite dimensiuni pentru a indeplini diverse scopuri pentru multe domenii, cum ar fi magazine de imbracaminte, centre comerciale, magazine alimentare si companii de designer.

Cutii de carton – ambalaje flexibile

Exista o multime de culori si forme utilizate pentru print pe carton ondulat. Cand comanzi un model de ambalaj, poti incerca sa imprimi cutia in mod creativ. Tipografiile profesionale te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru a avea produse calitative si reprezentative pentru compania ta.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *