Fara titlu

Am stat si m-am gandit indelung daca e bine sa fac un post cu aceste doua video-uri! Ma gandeam ca ar fi prea dure sau prea emotionante si poate romanul nostru nu va putea sa aiba reactia pe care o are un american de exempu. Noi traim in Romania, avem altele pe cap, nu prea ne impresioneaza gesturile de caritate, salvarea balenelor, durerea altora sau lupta pentru perpetuarea vreunei specii.
Va spun inca de pe acum ca ele nu vor avea nici un efect asupra voastra daca nu le vizionati cu atentie. Recomand liniste si concentrare maxima!

World’s Strongest Dad
Eighty-five times he’s pushed his disabled son, Rick, 26.2 miles in Marathons. Eight times he’s not only pushed him 26.2 miles in a Wheelchair but also towed him 2.4 miles in a dinghy while swimming and Pedaled him 112 miles in a seat on the handlebars–all in the same day….”

F1 Roger Williamson’s fatal accident – 1973 Dutch Grand Prix
Holland, 1973: Young rookie driver Roger Williamson is tragically killed when his car suffers tyre failure, clips the barriers, flips and catches fire.
Fellow driver David Purley comes to his aid, but to no avail. He is unable to push the car back onto it’s wheels.

Fara cuvinte…

bullets

2 Comments

  1. Clipurile astea chiar m-au facut sa ma gandesc putin…
    In lume se intampla atate chestii cu adevaraat dramatice si importante si noi stam sa ne certam si sa facem tambalau prin blogosfera din toate kkturile ca sa atragem putin atentia asupra noastra sa facem trafic. Fulgerica, bravo, un post foarte bun!

  2. Depinde totusi ce fel de om esti 🙂 fiecare are alta reactie, multi mi-au spus ca le-au dat lacrimile, altii nu au avut nimic de zis…fiecare vede ce vrea 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *