SLK, ai fost azi la scoala?

Traim in Romania si nu ne mai minunam cand ii auzim cum se striga pe strada unul pe altul folosind nume gen: Termopan, Argentina, Polonia, Funda, Panglica, Zorro, Cratiţa, Vaselina, Faianţa, Fulgerica si lista poate continua la nesfarsit.
Exact, ati intuit bine, este vorba de tiganii din Romania si de “frumoasele” lor nume de botez cu care incercam inca sa ne obisnuim. A aparut insa o noua moda, si asta ne-o zic americanii :

A luxury car enthusiast from Romania surprised register office staff by naming his newborn daughter after a Mercedes-Benz car.
The proud father insisted his child be called SLK Caldarar, and claimed if the baby had been a boy, he would have been called BMW.

news.aol.co

SLK Caldarar este un nou nume ce il putem adauga listei de mai sus. Este numele de botez al unei mici tiganci din Romania. Tatal ei, Silviu Caldarar, sustine ca daca copilul s-ar fi nascut baiat, l-ar fi numit BMW.

Stau si ma intreb acum: de ce taica-su’ nu i-a pus numele Mercedes, ca orice rrom normal la cap? Pai nu, din cate se pare si tiganii sunt plini de creativitate si vor sa iasa mereu in evidenta. Daca omului i-ar fi placut la nebunie un Renault 20? Cum i-ar mai fi pus numele fetitei? Caldarar 20?

Ma bucur totusi cand observ ca si americanii sunt tampiti . Cum sa fii vedeta, sa te cheme Gwyneth Paltrow iar pe copilul tau sa il cheme “Mãr”?

bullets

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *