Noua moneda romaneasca – Guma Orbit

Stiti cu totii povestea cu guma Orbit si noua moneda de schimb. Pe cei uituci, ii invit sa re-citeasca faimosul post al lui Vis Urat (aici).
Ca se da rest prin magazine, aprozare, taxiuri, pravalii care mai de care… asta e un lucru bine stiut, implementat la modul cel mai serios in vietile noastre. Chiar si ProTv-ul au facut zilele astea un reportaj despre acest fenomen. (inca nu l-am gasit online, dar il caut…)
Ca esti rugat frumos sa accepti guma sau ca te trezesti cu ea pe langa banutii ce ii primesti ca rest, asta nu prea conteaza. Ceea ce conteaza ar fi faptul ca daca tot se considera “moneda” de catre vanzatoare, de ce sa nu devina o chestie reciproca? De ce sa nu folosim si noi celebra guma, ca pe o moneda de schimb? Sa ne platim unele produse cu ajutorul gumei Orbit?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Iata ca in sfarsit, cineva s-a incumetat sa faca pasul decisiv. Sa le “paseze” celebra guma, unor vanzatoare!
De prima data nu prea a reusit, tocmai datorita faptului ca aceasta guma are o valoare nu foarte bine determinata: 0,2 RON sau 0,3 RON (2000 lei vechi sau 3000 lei vechi) iar “tranzactia” a esuat.
Dar a doua oara, lucrurile au mers struna, chiar daca momentul nu este surprins foarte clar. (dar se observa clar in screenshot – dovada)

Felicitari Vis Urat! Te asteptam cu un al treilea filmulet, speram ca de data asta sa te duci cu o sacosa de orbituri si sa iti cumperi un bax de bere. 😉

thx to ambro for audio.

bullets

11 Comments

  1. pai e stresat deja de gumele alea… la cate a primit. Si eu i-am zis sa schimbe marca la tigari, sa fumeze si el ceva ce are pretul mai rotund 🙂

  2. pai ia sa incepem revolutia gumelor, caramelelor si bomboanelor!
    Oricum la faza cu guma, eu mai nou primesc cate 2 bucati, rest la 5 RON , pachetul de Winston e 4,6 RON…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *