S-a terminat saptamana…

http://news.softpedia.com/images/news2/Soarecii-cu-celule-umane-1.JPG
Ba nu, mai sunt doua ore, tineti-mi pumnii.

Hai sa va mai zic cate ceva!

Sambata, intre orele 12:00 – 23:00 am facut curat in toata casa. De cand cu sobolanul pizdii cel dragut, am devenit paranoic. Am si motive, ma credeti? Chiar acum m-am oprit din scris si mi-am tinut respiratia. Mi s-a parut ca l-am auzit pe langa patul meu.

Asa deci..si dupa cum spuneam, am mobilizat lumea, mai exact iubita, mama, sora si ieri am facut apartamentul luna: doua bai, bucatarie, living, balcon, camera. A fost o zi extenuanta, dar cica a meritat. M-am gandit ca cine stie pe unde o fi umblat soarecul ala, mai bine fac curat in tot apartamentul decat sa ma trezesc ca maine ma imbolnavesc de nu stiu ce boala ca poate cine stie, am mancat din aceeasi farfurie cu sobo-ma’men.

Ok, am terminat cu curatenia si m-am culcat cu sufletul impacat. Duminica(azi), m-am trezit si m-am tirat la o iarba mica si verde, gratar, bere, apa rece, chestii. M-am intors super obosit si cu fata rosie, m-a batut soarele in cap si eram varza, fara vlaga , si normal ca m-am tirat spre buda numarul 2 doarece aveam anumite nevoi (numarul 1 are capacul pus plus un scaun peste 😀 ). Eram super stresat, asa ca am inceput treaba. Cand stateam eu mai relaxat ( ma bucur ca nu citeam vreo revista, ca nu aveam ce, le aruncasem la curatenite)si ma uitam frumos pe pereti, deodata, privirea imi ramane atintita pe marginea de jos a usii, mai exact spre mocheta. Mai frate, ce sa vezi.. mocheta mea era roasa si facuta ferfenita. In urmatoarea secunda, mi s-a pus “dopul”. Nu mi-a mai ars de nimic. Mi-am terminat rapid treaba, m-am ridicat de pe buda si am inceput sa gandesc. Ciudat, sobolanul meu gasise alta modalitate de a intra in casa! Dar pe unde? Ma uit sub chiuveta si da, exact cum credeam: prin ghena. Era clar, avea loc pe acolo. Deci pe acolo a intrat in baie, a vazut ca nu poate merge mai departe, a ros mocheta si s-a intors pe unde a venit cu gandul ca va reveni (si-a zis el). Noroc ca de cand cu sobolanul vietii, nu mai tin deschisa nici o usa la casa, deci nu a putut sa iasa. Sunt paranoic frate! Ma deranjeaza orice zgomot si mereu ma gandesc ca poate imi apare prin pat si ma manca. Mai ales ca dorm in curu’ gol. Cine stie ce il apuca… Am uitat sa va zic, ghena din baia cealalta, o izolasem ieri, la curatenie. Nu m-am gandit nici o secunda ca poate o sa vina pe la baia cealalta! Prost gandit….

In fine, am muncit pana acum sa astup ghena. Sper sa ma lase dracului in pace si sa moara de foame.

Inca o faza tare: sambata, in timp ce faceam curat, am tras mobila la bucatarie dar nu mult, doar cat sa ajung sa spal si sterg cu mopul pe dupa dulapuri. Mai frate, ghinionul vietii! Mi s-a fisurat un furtun de la instalatia de apa rece (o fi fost putred). M-am gandit sa opresc apa de la robinet. Cucu! Era blocat! Fisura era din ce in ce mai mare, apa curgea, fetele tipau, eu strigam…. ce mai, nebunie curata!. (Cred ca sobo isi freca labutele de fericire). Am reusit sa opresc apa din beci. Am sunat un bun preten care a venit sa ma ajute, eu nu aveam nici ustensile si nici furtun de rezerva. Ufff!!! Ghinion curat frate…..noroc ca am rezolvat problema.

In fine, cu ocazia asta am vorbit si cu seful de scara despre sobo, cica i-ar fi zis cineva ca ar fi vazut sobolani prin pivnita…si atat! Nu a zis ca cheama deratizarea, nu a zis ca pune otrava. Nu a zis nimic.. Doar nu m-oi imbraca in Rambo sa incep sa vanz eu sobolani prin pivnite…sa se ocupe ei, nu? Wtf…

Băi, care respira acolo?

bullets

9 Comments

  1. poate itzI roade stiuletele … cam paranoia as fii si io dk mash gandi la asta 🙁

  2. “Doar nu m-oi imbraca in Rambo sa incep sa vanz eu sobolani prin pivnite…”

    p.s. make love, not war!

  3. Poate intalneste vreo sobolanik prin pivnita, o face Mrs Sobo…dupa care se apuca de nebunii.Si uite asa o sa ai chiriasi :)))))))))) Eu zis sa iei masuri ca nu`i de glumit :-s Stai la panda si da`i cu`n pantof, ceva, in cap.. mult noroc la vanatoare :>:>

  4. Hai ca esti tare frate cu soarecele tau.
    Deja m-ai facut sa-mi inspectez posibilele intrari in baia mea… gaurile de securitate :))))

  5. Al tau era mort! Cu al meu ma lupt! Azi, s-a pus otrava prin beci… sa vedem ce-o iesi! 😀

  6. Trebuia sa pui un semn ceva cu “Interzis paranoicilor”, ca sa nu mai zic minorilor, la inceputul articolului. Adica… deja simt o mica jena in a umbla desculta prin casa… daca dau peste ceva moale, pufos si cald si nu e covor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *