Succes echipei Romaniei la Mondialele de la Chicago

Trei boxeri români au fost opriti de fortele de securitate pentru tentativa de furt. Bogdan Dinu (21 de ani), Ronald Gavril (21 de ani) si Iulian Stan (20 de ani) au îndesat într-o sacosa cu care venisera de afara câteva caciuli, manusi si perechi de adidasi.

Succese multe reprezentativei nationale de box ce participa zilele astea la Mondialele de la Chicago.

Go on boys. Make us proud!

Din pacate delegatia Romaniei este formata doar din viitori fosti boxeori. Explicatia mai jos.

Suntem romani si o dovedim in fiecare zi in orice colt al lumii ne-am afla.

Situatie exploziva la Mondialele de box de la Chicago, unde intreaga delegatie a Romaniei a fost la un pas de a fi exclusa din competitie. Totul a pornit de la un incident iscat sambata seara intr-un magazin din centrul orasului american. Cei trei boxeri romani au fost opriti de fortele de securitate pentru tentativa de furt.

Trei boxeri români au fost opriti de fortele de securitate pentru tentativa de furt. Bogdan Dinu (21 de ani), Ronald Gavril (21 de ani) si Iulian Stan (20 de ani) au îndesat într-o sacosa cu care venisera de afara câteva caciuli, manusi si perechi de adidasi.

Asta e! Cat timp ne alegem sportivii dintre grupuletele de baietasi smecheri de cartier….

Ba nu! Stai ca gresesc! Uite ca unu cu facultate:

“Terminam facultatea si urma sa fiu avansat în grad. Sunt distrus, tot ce am facut pâna acum, toate stradaniile mele de a-mi face un viitor s-au spulberat!”, a declarat Dinu cu ochii în lacrimi.

Ce dracu cautai sa “indesi” caciulile alea in “sacosa” mai baiete? Ai facultate si furi caciuli? Imi vine sa rad….

Cititi intregul articol pe prosport.ro.

bullets

6 Comments

  1. E ceva tipic romanilor, cred ca fara sa-si dea seama mana lui a inceput sa “imprumute” de prin magazin. Si mai zic unii: “nu stiu ce au cu noi romanii”…

  2. La olimpiade in prima zi romanii au luat o medalie de aur….a doua zi au luat a 2-a medalie de aur…
    iar a 3-a zi au fost prinshi.

  3. evident ca cel mai retardat e ala care are si facultate. vai de ei. trecuse ceva timp de cand nu mai fusesem remarcati.

  4. si uite asa inca o data poporu roman(doar suntem urmasii lui Traian si Decebal)
    ne-am dat pe brazda inca o data, ca de de ce sa nu avem ceva de “marca”, si avem inca o data inca o pata pe obrazu tarii, de unde sunteti? RO. AAAAAAAATENTIE se fura, au venit la furat, damn

  5. Destul de nasol.Ar fi trebuit sa intre in pamant de rusine, nu sa se vaite ca li s-a spulberat viitorul!S-au comportat ca niste borfasi,sa nu se astepte la compatimire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *