Atentie! Femeie la volan – episodul ţîşpe

Atentie! Femeie la volan

Ahaaaaaaaaa. V-am prins! Credeati ca scapati? 🙂

Printre scutece, biberoane, pudra pentru bucilici si alte cele, utilizatoarele forumului parinti.com au si o sectiune denumita “La cumparaturi >Prin magazine

In primul rand, dupa cum puteti observa accesand urmatorul link, femeile considera ca o Skoda Octavia intra perfect la capitolul “Cumparaturi prin magazine”. Deci a cumpara o Skoda e floare la ureche cand vine vorba de shopping. Buuun! Mai departe.. ia sa vedem care-i baiul.

O cititoare are o mica problema. De genul asta:

Daca are cineva, imi spuneti si mie cum se ridica capota?
Totusi nu m-as duce la astia de la reprezentanta sa rada o ora de mine.
Trebuie sa imi pun apa la stergatoare…

[N.R. – isi cumparase o Skoda]

In ajutorul ei vine o a doua mamica, care-i sare in ajutor:

Eu am o VW Polo dar nu am cautat niciodata sa vad cum se deschide capota jenat ..habar nu am cum arata motorul. Banuiesc doar ca ar fi de undeva din interioriul masinii..pe langa volan sau sub volan? Buna intrebare!

Urmariti topicul, e delicios.

Link

Noi le felicitam pentru un singur lucru. Surse sigure mi-au confirmat faptul ca daca tot nu au reusit sa afle ceea ce cautau, au gasit in schimb cu foarte mare usurinta, filtrul de polen. 😉 (Cum adica ce e ala? Pai toata lumea stie de el! Pffff..)

P.S. Si totusi, cum se deschide mah capota aia?

P.P.S. Pentru cei mai plictisiti dintre voi exista si alte topice frumoase, spre exemplu: discutii cu si despre decalotarelink sau un alt topic interesant: “Cum ii facem igiena lui bebe la putulica?” link

Lectura frumoasa.

thx to piu

bullets

13 Comments

  1. Fulgerele e vechi ! Esti expirat ! Io zic sa iti iei un concediu si sa ne lasi pe noi cititorii tai sa preluam blogul ca bagam seama ca a inceput sa iti tremure man pe taste si iti cam joaca feste si inspiratia !!!
    :))))))))))))))))))))))

  2. Subiectul a aparut in 19, luna asta la pigulus, aici: http://www.pigbrother.us/2007/11/19/intrebari-existentiale/

    Puteai macar sa citezi sursa, ca mi-e tare greu sa cred ca e doar o coincidenta. E doar un sfat, nimic mai mult.

    P.s.: Nu e prima oara cand vad aici subiecte care au fost cu cateva zile in urma pe alte site-uri, si culmea.. nu prea cred in coincidente.

  3. Alo, nenea….psssst!

    “P.s.: Nu e prima oara cand vad aici subiecte care au fost cu cateva zile in urma pe alte site-uri, si culmea.. nu prea cred in coincidente.”

    Stiu ca e greu de inteles pentru cei ca tine (adica astia ce stramba din spranceana mai tot timpul) dar te-ai gandit poate ca poate unii dintre noi joaca corect? Nu o sa iti vina sa crezi dar chiar e posibil asa ceva …Din pacate in ultimele saptamani nu am prea avut timp nici de blogul meu, daramite sa ma uit si sa copiez de la altii.

    Deci hai sa fim un pic seriosi si cat de cat maturi. Sau macar sa intelegem ca nu le putem avea pe toate: si ma refer aici la viata sociala, job si blog. Poate tu le ai.. daca e asa..felicitari!

    Intelegi unde bat?

    Oricum, mersi ca m-ai batut pe umar. Apreciez astfel de gesturi….

  4. Nu-nteleg de ce te-ai atacat in halu’ asta. Era o simpla observatie, nimic mai mult. Apreciez ceea ce faci aici, si la fel cum te-am laudat cand a fost cazu, mi-am permis si-acum sa intervin. Eu imi cer scuze daca am deranjat. Pe viitor o sa ma abtin de la comentarii.

  5. Nu ma intelege gresit. Chiar e bine ca m-ai batut pe umar sa-mi arati ca sunt in urma cu unele chestii. Poate am fost eu prea acid…scuze. 🙂
    Doar ca ultimele tale doua propozitii au venit sa sublinieze afirmatia de la inceputul comentariului tau. Care ar fi ramas nevinovata fara acesta. Crede-ma!

  6. Fulgerica:

    Postul cu skoda este foarte interesant si plin de invataminte.

    Ti-am spus doar ca a aparut si pe alte blog-uri.

    Parerea mea este ca ar trebui pus pe toate blogurile, ca asa poate mai citesc si ele ceva si poate mai invata 😉

  7. sunt femeie, dar tot ma pufneste rasul cand citesc asa ceva
    ma intreb daca a aflat pana la urma cum se deschide capota…hmmm…e complicat, domne’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *