Sa invatam sa parcam lateral

Sa invatam sa parcam lateral

Dupa cum bine stiti, numarul masinilor din Romania este intr-o continua crestere, asa ca vom fi nevoiti la un moment dat sa ne dezvoltam anumite tehnici de parcare in cautarea celor mai greu accesibile locuri. Un mic exemplu ar fi urmatorul:

Si da, asiaticii sunt foarte meticulosi. Acest video o demonstreaza inca o data. 😉

bullets

10 Comments

  1. e bun si de sistem anti furt :)) nu tio ia nici daca lasi usa deschisa

  2. În România imaginez o astfel de parcare sub o copertină dintr-o stație de autobuz. Nu cu o mașină așa mare, ar o Corsa cred că ar încăpea. Cea mai bună soluție dacă n-ai garaj. 🙂

  3. Si eu fac asa cateodata…mai ales daca mi-o baga unul cu curu in bot de d-abia pot baga degetul intre mine si el. Problemele la noi ar fi urmatoarele:
    1. Tinand cont de aglomeratie o sa te injure toti ca iti ia 5 minute sa parchezi asa
    2. Daca o parchezi asa intre 2 masini sunt 100% sigur ca o sa ti-o gasesti lovita si in fata si in spate, asta daca ai norocul ca aia sa plece inaintea ta.

  4. Incearca la noi (si nu doar la noi sa faci asta) si:
    – intai la parcare te vor lua 2-3 la bataie ca blochezi strada pana parchezi
    – la plecare o vei gasi lovita de cei care au plecat inaintea ta, SAU , aici din experienta personala: cu o cheie pe ea sau cu stergatoarele rupte pentru ca ai parcat mult prea aproape de ei.

    In rest, palaria jos pentru om, le are.

  5. Te doare mintea =)) da-l pui nea Gicu de la parter sa-si propteasca Dacia din 1932 in asa locas, sigur darama blocu’ si tot nu-o urneste …

    Trebe sa recunoastem …tipul e maestru al volanului!

  6. În afară de senzori de parcare și răbdare ziceți-mi și mie ce are așa de special omul respectiv.

    Apoi merge și fără senzori de parcare dacă-ți cunoști mașina foarte bine.
    Omul știe să parcheze atâta tot. Dar într-o lume unde parcarea laterală este ceva de neconceput, de nerealizat, acest lucru banal devine extraordinar.

    Moaaa a făcut o parcare laterală… ca să vezi 😛

    PS: la noi mai bine te lași de meserie decât să faci asemenea parcări pe străzi strâmte sau pe artere circulate >:)

  7. in barcelona asa sunt parcate toate masinile. aici nimeni nu se cearta, nici macar pt. o zgarietura facuta in timpul parcarii masinii. ei cand parcheaza o masina sau cand scot din parcare masina, imping masinile celelalte pana ies de acolo 🙂 si nimeni nu sare sa zgarie masina celuilalt.

  8. da’ mai, cică s-a inventat oareş’ce numit 4WS (4 wheels steering: direcţie pe 4 roţi, dacă ai numai 4 e perfect)… tragi maxim de volan şi-ai ieşit lateral, ce mare brânză?!

  9. Salut,

    Cineva zicea ca nu vrea sa monteze nimic pe masina lui.Vreau sa-l contrazic.Eu vand si montez senzori de parcare(printre altele).S-a intamplat sa-mi vina masina de peste 40.000 euro pentru montaj senzori de parcare(Mazda CX-7, Mustang GT 2008).
    Senzori de parcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *