Bigfoot in Romania!

Bigfoot in Romania!

Me and my cousin got stuck in the snow in Lepsa, Vrancea. While I was makin fun of Andrei (who wasn’t able to get the car on the road) we saw something in the woods…

Observ ca astia din Muntii Vrancei inchiriaza acelasi costum turistilor. Oare nu pute?

Poate vrancenii vor sa isi dezvolte un nou obiectiv turistic, cine stie?! Propun o repetitie cu Monstrul din Loch Ness prin raul Dambovita. Poate iese un ban cinstit… care se baga la tesut costume’?

bullets

15 Comments

  1. Mda… ce sa-ti zic proasta actorie din partea celui care filmeaza. ” – Ma, ce-a fost aia” – a spus-o cu sictir total … Dar cel care a imbracat costumul a mers destul de ciudat.

  2. Era un bigfoot beat. Probabil ca si ala care merge imbracat s-a saturat de rol si a mai tras un pahar ceva. Dar din intamplare Yeti nu si-a facut aparitia??

  3. Observ ca nevoia de senzational este din ce in ce mai acuta. Dupa pozele alea cu Yeti din Carpati, poze foarte nasol lucrate, acum apare un filmulet cu fratele lui care se uita mirat la oameni. Cred ca Yeti a mers acasa si a inceput sa scrie pe blogul lui: “Azi am intalnit niste oameni, stiu ca nu ma credeti dar nu am cum sa va dovedesc pt ca nu aveam aparatul la mine”.

  4. Si astia doi vor sa ne faca sa credem ca aceasta creatura chiar exista in Romania? Defapt, ca chiar exista? Unu, doi, trei şi: ahahaha:))

  5. bai…pare a fi un costum…:))…oricum…marfa cu se misca roata la masina :)) =))

  6. Se poate să fie adevărat! Nu poţi să ştii ce există în inima pădurii! S-ar putea să fi fost un Sasquatch după culoarea maronie.
    !!!!!

    Dacă vreţi să vedeţi filmuleţe cu BigFoot
    Uitaţi-vă pe youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *