Multumesc RDS (2)

The image “https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2008/02/sunt-un-spammer.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Printre cititori si-a facut aparitia si un minunat angajat al acestei minunate institutii denumita RDS & RCS..

Are si el un raspuns la mica mea problema:

Unu:

spune-mi tu ce alta rezolvare vezi inafara de deconectarea din retea a masinii respective? … trebuia sa ti se ceara acces remote pe calculatorul virusat si sa iti facem noi curat in ograda ? … stii care e adevarata problema ? clientii astia ca tine care cred ca noi suntem o armata de oameni care stam si frecam buha de pomana pe salarii enorme.
te inseli amarnic si modul tau de a iti exprima of-ul lasa de dorit.

oricum sunt imun la tot rahatu care l-ai postat mai sus.

iti doresc o zi minunata in continuare.

Dragii mei angajati RDS, haideti sa va spun pe scurt care e problema, si sa va ingros cuvintele cheie, poate asa o sa fie mai usor de inteles.

1. Faza cu spamatul nu e problema. Am fost pus in fata faptului implinit (deconectat) si ca orice om care gandeste si stie ca nu mai are ce face in aceasta situatie, m-am conformat, am tacut si am urmat intocmai indicatiile voastre pretioase, mai exact pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a fii conectat la loc.

2. Problema mea este faptul ca nu am fost conectat la loc dupa ce am urmat intocmai pasii recomandati. (facut cererea si dus-o personal la voi la sediu)

3. Problema este ca sunteti o institutie plina de oameni neorganizati care nu sunt in stare sa comunice intre ei. De ce? Nu stiu, voi stiti bine!

Solutiile oferite de mine pentru aceasta problema ar fi fost:

1. Pentru cei de la Frontline (cei ce preiau telefoanele clientilor):

“Vasile, ne tot suna un prost si zice ca vrea sa fie conectat la loc. I-am zis ca nu o putem face noi si ca o sa va inaintam voua, adica colegilor de la Tehnic, aceasta problema. A ajuns cumva vreo cerere de reconectare pe la voi? Te poti uita/verifica si apoi sa-mi dai un feedback sa pot sa ii transmit clientului “cum stam”?

2. Pentru cei de la Tehnic:

Daca cineva avea “curajul” de a se ridica de pe scaun sa caute cererea aia nenorocita atunci ar fi fost simplu. Li se comunica oamenilor de la Frontline ca aceasta cerere nu a ajuns la ei iar clientul nu mai era pus “on hold” si nu mai suna de patru ori disperat ca e dus cu zaharelul.

3. Prin punctele 1 si 2 ati fi izolat problema in jurul domnisoarei de la Comercial. Pentru ca pana la urma vina a fost a ei, pentru ca nu a dus nenorocita aia de foaie la niciun departament tehnic cu toate ca m-a asigurat ca o va face. Am fost sunat a doua zi de catre un coleg de-al vostru care, saracul, s-a dus personal pana la distinsa noastra domnisoara ocupata, sa o ia singurel de pe biroul dansei. Iar la 15 minute am fost reconectat. Dar ce folos? Eu ma trezisem la 6 dimineata sa pot merge la munca pentru ca de acasa nu am putut lucra. Ia ghiciti de ce! Sau trebuie sa va mai explic inca o data?

Per total, toti sunteti de vina. Dar viata merge inainte…

bullets

21 Comments

  1. Stimate client,

    Pasii pe care ar fi trebuit sa-i urmati ( si care, de altfel, v-au fost recomandati de catre cei care v-au sunat ) erau sa devirusati calculatorul ( din cate am vazut, la inceput ati afirmat ca ati fost deconectat fara vina, ca dupa aceea sa admiteti ca a fost vina dvs.) si dupa aceea sa trimiteti prin fax acea cerere de reconectare, nicidecum sa veniti personal la comercial ( desi departamentul tehnic v-a cerut acel fax ). In situatia in care dumneavoastra nu urmati cursul firesc al lucrurilor si faceti cum credeti de cuviinta, de ce va simtiti neindreptatit si jigniti o firma intreaga pentru ca nu ati respectat o simpla procedura ceruta de cei care v-au deconectat? Intrebarea, desigur, este retorica, nu ma astept la un raspuns, nici nu-l doresc. Am vrut doar sa va arat ca nu numai RDS-ul este de vina in aceasta situatie. O zi buna in continuare.

  2. In momentul cand un ofertant de servicii platite cum este onor RDS&RCS are angajati care raspund sesizarilor clientilor platitori ale acelor servicii:

    “Serviciul nu functioneaza in parametrii optimi pentru ca este un echipament vechi in zona dvs., echipament care o sa fie inlocuit la un moment dat.”

    (Cand?)

    “Nu va putem spune cand”

    (Exista vreo facilitate / reducere la plata in acest caz?)

    “Nu”

    Atunci sa-mi vina mie onor RDS&RCS gramada, Frontline si Tehnicul si Comercialul sa se arate ca exemplu de perfectiune, corectitudine, etc etc.

  3. Se stie ca ca RDS-ul este neorganizat, cei de la Servicii clinenti cand sunt sunati, baga mereu aceasi poezie care sunt invatati.Iar pt tine domnul de mai sus care lucrezi la RDS am si pt tine cateva cuvinte: De ce de fiecare dacat cand aveam probleme cu netul furnizat de a voi si sunam si amenintam ca daca in 10 minute nu ma suna cineva de la tehnic, a doua zi ma prezint cu avocat, opc, va dau in judecata si alte chestii de astea, de ce se putea rezolva???

  4. Si eu am avut problema cu ei ieri…le-am cerut user name-ul si passwordul fiindca prostu de mine le-am ratacit pe undeva…Si sun frumos zic ca contractl a fost facut pe numele lui mama, ca pe atunci eu nu aveam 18 ani…Si zice sa i-o dau la telefon…ca numa personal ii poate spune…Da zic ca nu-i acasa dar am CNP nr de contract…ca nu ca numa ei ii poate spune…ca-i regula 😀 Ce conteaza o voce feminina sau a mea.

  5. @Andrei Monciu pai sa zicem ca eu as fi stiut toate datele de pe contractul tau si apoi dau telefon la RDS sa cer datele de conectare si apoi le ofer datele de pe contract iar ei imi da utilizatorul si parola cum ar fi ?

  6. Stimate “Altu” – Am intrebat la telefon daca e bine sa vin pana acolo ca sa scriu acea cerere. Mi s-a raspuns afirmativ. Din siguranta am decis sa vin pana la sediu tocmai pentru a fii sigur ca cineva (uman) va pune mana pe cererea mea. Plus ca nu am fax acasa (cine naiba are?!) si poate cine stie, trimitand un fax, ati fi avut mai multe motive sa imi “demonstrati” ca de fapt nu am trimis niciun fax…daca intelegi unde bat…

    In fine.. voi sa fiti sanatosi..

  7. @plm nu aveai cum sa stii datele…nr contractului doar cineva ft apropiat putea sa le afle fiindca e contract, e un nr special, faza-i ca nu avea de unde sa stie ca o femeie care ofera informatii este sau nu maicamea…dupa voce…ci dupa informatii asa ca din moment ce detineam chestiile alea pe care numa eu sau cineva ft apropita mie le putea sti ce conteaza cine suna?

  8. Hmmm….as vrea sa le multumesc eu eu celor de la RDS(Romanian Disconnecting Sistem) pt nenumaratele deconectari care le primesc de la ei in fiecare zi(cred ca ma au pe o lista sau ceva) si pt cele 35 de minute care stau sa ma uit la modem in speranta ca se aprinde si ledu’ urmator ca sa pot odata intra pe net.

    P.S. Grupul Blogerilor care injura RDS-ul saluta Zapp Share Free 😉

  9. Romania Disconnecting System … hai sa traiesti Nemo!

    Eu nu-i am la suflet pe retarzii astia de la RDS.

    Te asculta cand le trimiti email doar daca atasezi un BCC catre sediul central din Bucuresti ….

    Sunt penibili astia de la tehdep.

    Iar tzatele de la case vb foarte urat cu clientii….

  10. Draga Altul
    La modul in care te ataci pentru firma la care lucrezi probabil esti un mic frustrat care raspunde la casca toata ziua si are rol de secretara, cunostinte tehnice ioc, nu puteti sa intrati pe balariile acelea de zte-uri si sa faceti teste cu un client 5 minute?
    Cat despre calitatea serviciilor voastre, atat pe whole sale cat si pe end user romtelecom va da mucu.
    Btw cum ati reusit in ultima luna sa va pice tot orasul Giurgiu de 8 ori ?

  11. cand or invata toti terminatii astia(gen ALTUL si UNU) ca isi castiga painea din banii pe care ii dam noi, abonatii, atunci vom vedea schimbarea! pana atunci, ce poti sa ii ceri unuia care imi spune mie, client, ca nu castiga bani suficienti?? see:<>.ce treaba am eu cu asta? te-am trimis eu sa muncesti pe banii aia? daca nu iti convine, fa altceva! dar, atat timp cat iti dau niste bani, ar cam trebui sa imi rezolvi problemele! si, chiar daca e vina mea, tot trebuie sa ma ajuti, pentru ca si banii mei sunt importanti pentru rahatul tau de firma. ar trebui sa scapam dracului de aceasta gandire idioata, ca nu avem sanse sa evoluam deloc.

  12. la isp-ul meu, ca sa te reconecteze iti cere la fel, sa trimiti o cerere pe fax sau mail, adica wtf nu iti merge netu dar ei vor ca tu sa le trimiti mail, DACA NU sa le trimiti pe fax. poate sunt eu putin mai inapoiat si nu imi place sa tin pas cu tehnologia secolului XXX dar la ce imi trebuie mie fax in casa? de ce nu se poate realiza toata operatiunea asta la telefon? daca tot mi-se spune la telefon “acest apel poate fi inregistrat” de ce nu e inregistrat ca o cerere de recuplare? e prea multa munca pentru cei de la tehnic sa dea 2-3 clickuri intre 2 cafele … ce sa mai spunem de cititul fax-urilor …

  13. Ce va plangeti atata de RDS? Am avut si eu neplaceri cu ei, recunosc. Dar cand downlodati pornake de pe torrenti cu 3 Mega e bine? La pretu ista ce nu va convine. Mergei la click net ca tot la fel sunt relatiilt cu clientii, dar download la 100 de Kilo. RDS sunt cei mai destepti au avut cea mai buna strategie de marketing. Echipamente ieftine, si banda cacalau. Asta e, ce vroaiti sa va dea la Digi mobil telefoane Nokian N-Series si sa aiba numa servere si routere cisco?

  14. Despre calitatea serviciilor rds nu mai comentez nimic, strategia lor insa e una inteligenta, prin atragerea a cat mai multor clienti(politica de monopol).
    In momentul in care in BV va aparea alt provider capabil sa se bata cu rds-ul, atunci retentia clientilor va fi probabil mai importanta…pana atunci….bafta-n trafic(daca aveti)

  15. sa te duci tu in frontline si dupa ce o sa fii in stare sa si explici ce draq ai acasa dupa aia sa comentezi…o zi buna

  16. deci toti cei care ii injura pe cei din frontline le doresc sa mearga sa stea cateva ore..sa preia cateva apeluri telefonice dupaia sa comenteze…pana atunci sa stea sa gandeasca…e usor sa injuri un om…sa faci misto cand de fapt esti un aiurit si ti a iesit putin cablu din tv si tu suni repede ca nu ai semnal la cablu vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  17. voi credeti ca daca amenintati se rezolva…sau credeti ca doar daca amenintati se rezolva .Ma oameni buni..incercati sa ganditi normal…sau de fapt ce va cer sunteti romani..nu puteti mai mut de atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *