Carevasazica aveau dreptate….

tigani-burtosi.jpg

Spotul in care barbati cu burti mari si lanturi groase de aur apar intr-o fotografie de fundal intr-un spot de prezentare a nationalei Romaniei a fost retras de pe Youtube de compania Virgin Media, in urma demersurilor ambasadei de la Londra…..
…………
Compania Virgin Media a prezentat vineri scuze ambasadei Romaniei la Londra “pentru orice ofensa” provocata de spotul de prezentare a echipei Romaniei, in care pe fundal apare o fotografie cu barbati cu burti mari si lanturi groase de aur. Ambasada Romaniei la Londra a adresat un protest companiei inca din cursul diminetii de joi, informeaza Adevarul online.

Ieri ne uitam la meci (eu, doi prieteni si cateva beri) si priveam la minunata prestatie a Romaniei. Era calda faza cu “romanian gypsies” si tocmai dezbatusem si noi un pic subiectul de mai sus. La un moment dat, izbucnim in hohote de ras deoarece camera ramane blocata pe urmatorul individ:


06-09_20-00-06_tvr1-thumb.jpg
click pentru a mari

No, aveau sau nu dreptate cei de la Virgin Media? 🙂

P.S Ajutati-ma sa gasesc filmuletul cu pricina.

[poza via]

bullets

14 Comments

  1. dar totusi nu vad problema , ce nu are voie omu sa fie gras si sa poarte un lantic la gat ?

  2. ce lantic bai nene :)) ala’i lant cat degetul meu de gros. pacat ca nu are o cruce pe masura “lanticului” sa aduca mai bine cu tiganii din poze.

  3. Doar 2,5% din populatia Romaniei este de etine rroma (tigani) , de ce se generalizeaza? fulgerica esti penibil!

  4. N-aveau dreptate. Individul din imagine e membru corespondent al Academiei, doctor honoris causa al celor mai prestigioase universităţi din lume, ba chiar şi din galaxie. Doctoratul şi l-a dat pe tema “Efectul manelelor asupra decojirii seminţei de floarea-soarelui. Fără număr”.

  5. L-am vazut si eu la televizor in timpul meciului si m-am spart de ras :))

  6. din momentul in care am vazut instantaneul cu ala la Tv, am inceput sa tinem cu Franta toti aia care eram in camera…

  7. @ultra.secret: ai dreptate, dar siguur procentul de rromi dintre toti cetatenii romani plecati in strainatate este (posibil) de 10 de ori mai mare.. De aici poate si impresia strainilor despre noi in clip.

  8. fulcerica dc tai nu scrii si tu despre strainii care vin la noi in romania ? daca ai stii cat de ratati si terminati sunt strainii care vin la noi in tara si tu vad ca faci romanii de cacao si nu este frumos cum procedezi , oare te plateste lumea pentru aceste posturi sa ne faci de cacao ? fara nici o suparare dar nu e bine cum procedezi asteptam posturi si despre straini numai o da cu tigani si alea alea ca tu te faci de cacao

  9. din intimplare il cunosc pe individul asta!e un bisnitar din arad!cred ca e de etnie tiganeasca!tigan romanizat!problema e ca daca ai un burtoc ca si asta nu iti mai permiti sa te dezbraci la bustul gol in stadion!sunt chesti care se fac si care nu se fac!!

  10. Mai lasati lume in pace bai fratilor,cred ca nici voi nu prea aveti foarte mult creier in cutia craniana….si eu port lant la gat,din contra…port 2 lanturi de peste 100 gr bucata,si care este problema lumii??!!!sufera de ciuda sau ai roade in stomac ca alti se chinuie sa aibe ceva si alti deloc…..Mai lasatima cu palavrageala asta de doi bani pt ca cu sigurantza daca va-ti permite,si voi ati purta si cate 3,4,5 lanturi la gat…..CIUDA SI INVIDIA VA ROADE FOARTE MULT.~~~~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *