Diana Bisinicu in Playboy

Diana Bisinicu in Playboy

“Ti-e foame dragoste mica? Nu-i nimic ca iti dam noi sa manci. Dezbraca-te ca o faci pe bani mai putini acum!”
😉

Visul oricarei tinere debutante in show-bizz-ul romanesc: sa cante o singura melodie de succes, sa se desparta de formatia cu care s-a consacrat pentru ca fumurile si vedetismele se urca incet spre locul unde se afla acel neuron  iar apoi sa intre in declin dupa incercarea (esuata) de a canta solo. Care ar fi singurul avantaj in toata povestea de mai sus? Paaaaaaaaaaii exista Playboy, celebra revista pentru barbati ce “vaneaza” astfel de caractere.

Dar stai, sa incepem cu inceputul! Va mai amintiti de fetele lansate cu ocazia showului: “Alege ASIA”? Ei bine era anul 2003, an in care s-a lansat trupa POPS. Dupa “Alege A.S.I.A.”, viata celor patru fete (Diana Bisinicu, Tina Geru, Aylin Cadir si Minola Sziksai) s-a schimbat complet: s-au despartit de familii, s-au mutat in Bucuresti si si-au luat soarta in maini (news2y.com). Au scos chiar si o melodie (serios?) insa inevitabil, la fel cum au aparut asa au si disparut.

Daca cumva nu v-ati dat inca seama, primele randuri ale acestui articol sunt dedicate in intregime “celebrei” Diana Bisinicu, care (zice Libertatea) a pozat zilele acestea intr-un pictorial incendiar pentru revista Playboy.

Ii uram  celebrul “La mai mare” insotit de mult succes in cariera sa muzicala (daca exista).

P.S. Revin cu poze deindata ce le am dar pana atunci va las sa va dati seama singuri de ce a fost Diana aleasa sa pozeze in Playboy:

bullets

18 Comments

  1. @acsel eu as spune ca e o pitzipoanca fosta putin vedeta ce isi doreste sa redevina inca putin vedeta:P

  2. În filmuleț e cam șuncoasă. Sper că pe hârtie s-o photoshopeze bine să aibă și pubertinii material de hand-job.

  3. cand te conduce foame cu 3-0, tre sa te apuci de pozat ca sa iesi din foame.

  4. mai e un singur pas pana la cea mai veche meserie din lume 🙂

  5. nu vad unde o vezi u “suncoasa” mie mi se pare superba :X:X:X:X

  6. se stia soarta fetelor astora inca de la preselecii ASIA………despre Diana mai bn ramane ca dansatoare ca voce ioc, mica de statura e …deci bafta in alte meserii!

  7. esti ce-a mai atragatoare fata dinte toate cele care apar pe la tv!dak mi-ar da si mie DUMNEZEU O FATA CA IA AS INCHIDEO IN CASA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *