Concurs: Sono Music Arena

Sono organizeaza un nou concurs –  Sono Music Arena – premiul pus la bataie fiind  un Receiver Yamaha RX-V363 5.1 Magnat compus dintr-un receiever + un sistem 5.1.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va jucati. Astfel, in functie de stilul muzical indragit de fiecare, participantii vor putea alege  unul din cele trei personaje: Rockstar, RaveGirl si Manelistu, pe care-l vor folosi impotriva celorlalti. Bineinteles, fiecare va incerca sa dovedeasca ca stilul sau este cel mai “valabil” .

Jocul dispune de doua moduri, Campionat si Joc Amical, cel din urma fiind destinat antrenamentului. In Momentul cand folosesti modul “Campionat” trebuie sa te loghezi iar luptele tale vor fii punctate sau depunctate asa ca mare atentie.

Reguli: Pentru a castiga, trebuie sa barezi si sa contrataci adversarul cu o melodie. Atentie, exista niste reguli:

1. Rock-ul bate house-ul
2. House-ul bate maneaua
3. Maneaua bate rock-ul

Orice personaj veti folosi, veti putea utiliza si melodiile celorlalte genuri pentru a contracara loviturile adversarilor sau lansa un atac muzical asupra lor.

La final, pe 5 Ianuarie 2009, cel cu cele mai multe puncte, castiga, asa ca spor la tastat. 😀

Jocul il puteti gasi si la mine pe blog, aici. Desigur, in caz ca aveti un blog sau site personal, puteti adauga jocul pe el prin intermediul codului embed, disponibil pe pagina concursului.

Mult succes. 😉

bullets

3 Comments

  1. Este unu care are deja 20.000 puncte adica o castigat 2000 meciuri si pierdut 0. Mai are rost sa joci?

  2. Cred ca e nasoala treaba.. lipsesc niste genuri.. si sexu cred ca era mai bine sa il alegi dupa.. ca poate ascult rave si sunt male..ce fac? evident aleg manelistu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *