Cine e cinci?

Acum cateva saptamani va anuntam despre concursul organizat de BlueAir ce va trimitea la ski in Alpi asta doar daca indeplineati cele doua conditii : sa fiti studenti si sa reusiti “performanta” de a termina sesiunea cu cinci pe linie la toate examenele.

Mai jos putem viziona un documentar cu si despre nota 5. Cine e cinci, ce vrea de la noi, cine il ia si de ce il ia? Realizatorul este nimeni altul decat Teo (de la cafe Deko).


[thx to oZn & via]

bullets

17 Comments

 1. Fix in sesiune ai postat si tu asta.Am destule emotii.Dar e bun si 5,cel putin la unele materii

 2. uaissss 5-ul e fenomenal isi face treaba cel mai bine ,este o naota de nisa sa zic asa .numai un necunoscator nu poate sa nu aprecieze divina nota 5 😛

 3. Multa lume cunoscuta in clip.
  Cum cine e cinci? E un dar de la Dumnezeu!
  Doamne-ajuta sa iau 5 la genetica!!!

 4. cine a sperat vreodata sa ia un amarat de 5 stie cum e!!! :))) doamne da sa sa iau cinci la analiza :)))

 5. 5 a fost nota mea ideala in toata facultatea chiar si cand imi punea 7 ma suparam u vroiam 5 🙂

  Si 5 nu e nota de prosti e de vaieti destepti care ajung in viata … mai bine ca multi din aia cu 10 ….

 6. Acum ai dat si tu de video? Cam au dreptate studentii. Iei 5 daca stii cat sa inveti incat sa treci, dar sa nu iti incarci creierul cu prea multa “invatatura” incat sa iei mai mult…

 7. in liceu pentru 5 la geogra romaniei tb sa stii perfect jumatate din materie. era greu de luat si valoros..

 8. Nu sunt nici contra 5-ului, dar nici impotriva lui.

  Uite, sa va dau un exemplu. Voi vorbiti aici despre facultate, si in special despre Politehnica, da? Eh, daca esti la liceu si ai 5 pe linie NU O SA INTRI niciodata in Politehnica!! Sunteti de acord?

 9. In video se vorbea despre 5 pe linie, da? Eh, si eu ziceam ca daca cineva ar avea 5 pe linie la liceu, viitorul sau nu ar fi prea stralucit (si nu ar intra la nici o facultate cu media aia)

  Ce treaba are asta cu “5-ul e un zeu pt tine” din mesajul tau? :-/ Eu doar am spus ca tipul care a pornit campania promoveaza aceasta nota (intr-un mod glumet sau nu), si interviul e luat unor studenti de la Politehnica, da? Eh, ce vroiam sa subliniez e ca daca ai avea 5 pe linie la liceu nu ai ajunge la politehnica niciodata.
  Get it?
  Si da, mi-am dat seama ca am gresit in primul rand din mesajul anterior. Trebuia sa scriu ‘nu sunt nici pro nici impotriva lui’ :-”
  Eh, se mai intampla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *