bullets

13 Comments

  1. nu e deloc fake , s-a intamplat . acesta este D.P.I.R. , departamentul politiei de interventii rapide :)). a mai fost la tv o faza cu un exercitiu dpir unde unu se impiedica si pica, are un kalasnikov in mana :))

  2. Este foarte mare responsabilitatea unui om care are arma in dotare. Poate faza e de ras cand te uiti din afara, dar e de plans daca stii ca acesti oameni au grija de societate in caz ca se intampla ceva, si poate va scapa arma si in fata unui hot.

  3. omfg =))))))) …rad ca prostu` de vreo 5 minute incoace =)))…doamnee si cum ai formulat postu` la faza cu banditu` =)))))

    ba esti tare pe bune! =))))

  4. Oamenilor, nu va mai traiti viata pe internet, mai iesiti la aer.
    ACAB

  5. “Imaginile sunt de la recenta confruntare (Poli Timisoara vs. Dinamo Zagreb) a unor suporteri cu Politia.” ma bucur ca ai scris poli timisoara si nu fc timisoara , te iubesc! , HAI POLI!

  6. Initial mi-a venit sa rad.. Mi-am revenit repede, shit-happens.. Politia o fi ea de cacao saraca, da’ DPIR sau SPIR sunt alta treaba. S-a intamplat sa cada ala, sa-i cada pistolul unuia, asta e. Nu e simpatica faza deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *