Un altfel de ceas – Fossil

un-altfel-de-ceas-fossil

Cu cateva zile inainte de Craciun imi exprimam cumva o dorinta – cel putin asa a intuit Mosu’ –  in momentul cand am zarit un Fossil pe Watchshop, un site care vinde ceasuri de mana originale, de la diverse branduri.

Si ia ghiciti voi, oare ce am primit de Craciun? 😀 Ceasul este… altfel, cadranul, cu un diametru de 40 mm, este partial decupat, permitand sa se zareasca in interior o parte din mecanism. O rotita perpetuum mobile anima ceasul, dandu-i un efect aproape hipnotizant. In partea inferioara a cadranului, pe un cerc jumatate numerotat, sunt indicate secundele. Pentru un ceas care nu are alta functie decat aceea de a indica ora, un secundar nu este neaparat necesar, insa cu siguranta ii completeaza imaginea de ceas lucrat minutios, pana in cel mai mic detaliu. Ca sa nu o mai lungim, ceea ce va pot spune este ca “I can`t stop watching at my watch! ” 😀

Mai jos aveti si cateva poze edificatoare:

Ceas Fossil Men’s Twist Dual Movement All Stainless

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

bullets

30 Comments

  1. Poza 8: dude iti crapa mainile! foloseste ceva crema:)))
    Anyways…super ceasu.

  2. R4hdoo – stai relax, e doar o impresie, poate unghiul si aparatul foto sunt de vina.

  3. esti cam paros dar si eu-s gras…ideea e urmatoarea, ceasul e putin cam mare, ma refer la cadran pt manuta ta, 2…cred ca esti genul tenisi si jeans plus tricou,eventual sapca…genul asta de ceas, cred ca e si partial automatic e pretentios la tinuta, in rest numa bafta, am unul din gama blue speedway din 2002..merge impecabil si azi…a suferit socuri mecanice, n-are nimic…numa bine

  4. parca recunoscu mana aia, si ceasu ala… mah.. tu mi l-ai furat!!!

  5. @subiectiv – e mineral.
    @sarin – o sa-l port la tinute mai “oficiale” 😀

  6. inca un post care dovedeste, fara suparare, ca romania e o tara de lumea a3a, fara mult acces la produse de calitate. ceasurile fossil sunt ceva comun in Canada, am avut CATEVA, dar nu am pus imediat pe net sa ma dau mare, cum ar zice copii intre ei. Modelul ales se purta in urma cu mai multi ani, acum e la moda un cu totul alt tip. e o copilarie postul, gen cubanezii care se pozau cu adidasi medicinali americani si se credeau miezul din Fanta.
    ps: nu ai sa publici, dar macar ai sa citesti tu.

  7. e blogul lui personal , daca ii ofera cineva un cadou suntem si noi curiosi sa vedem ce a primit ‘jessus’ – sa il porti sanatos

  8. hehe.. si eu am primit ceas de craciun… :D.. sa’l porti sanatos !

  9. Man, bullets, no offence. sa il porti fericit. am vazut acum ce varsta ai. enjoy ur fossil.
    eu traiesc pe lumea canadiana. am acces la tot ce vreau si tot ce nu vreau. de asta am plecat din romania. ca sa pot trai bine.

  10. Bullets a primit un ceas Fossil care era la modă acum câțiva ani. Rușine, Bullets!!!
    Canad a avut CÂTEVA ceasuri Fossil, dar nu s-a lăudat pe net. Bravo, Canad!!!
    Canad, ești un prost. Mă bucur că un specimen ca tine a plecat dintr-o “țară de lumea a3a”. Cheamă-ți rudele, prietenii și toți cunoscuții lângă tine. Mulțumesc.

  11. In loc sa se bucure ca “imbogatim” internetul cu review-uri despre diverse si diferite produse ….. 🙂

  12. @Lirca and Cipry: copii, cand o sa fiti voi in stare sa ajungeti in Canada cu propiile voastre eforturi (fara chemare si fara mame implicate) sau macar sa deveniti cetatenii altei tari, anuntati-ma and i’ll buy you a fossil, pentru ca abia atunci veti merita atentia mea. pina atunci, nu contati. daca vreti sa ma injurati, aveti macar curajul sa o faceti unde chiar citesc, adica pe blogul meu canadian. si cu asta am incheiat subiectul, sorry for off topic.

  13. @Canada- din moment ce ai raspuns inseamna ca suntem in atentia ta si pe site-ul asta. Cat despre canda, prefer sa raman in tara, unda da, am reusit singur, fara nici un ajutor de la mame sau alte relatii. te-am pupat pe palarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *