Predators – Trailer

Producatorul Robert Rodriguez a ales numele acestui film “Predators” la fel cum al doilea film din franchiza Alien s-a numit A”liens”. Titlul Predators este destinat să aibă o dublă semnificaţie, în sensul că se referă atât la creaturile extraterestre din film , precum şi la grupul de oameni care merg împotriva lor.
[mai multe detalii pe Wikipedia]

Poate ca o sa ma  intrebati daca mi-a placut Alien vs Predator (1 sau 2)  iar eu am sa va zic din start ca nu, mi s-au parut niste abureli pentru copii. In schimb Predator-ul din ’87, cel  in care a jucat Schwarzenegger, m-a impresionat enorm (aveam 7 ani). Mercenari cu muschi si mortiere,  sangele fosforescent al extraterestrului, jungla, scena cu busteanul, indianul masiv , toate aceatea  sunt niste elemente absolut definiorii ale unui film care poate contine in titlu numele de “Predator” (parerea mea). Tocmai aceste elemente sunt prezente in Predators – 2010 (poate ca de data asta o sa avem parte de mai mult CGI si mai nou – ca in mai toate filmele din ultima perioada – de cate o femeie viteaza).  😉

Btw, a observat cineva ca Laurence Fishburne e din ce in ce mai gras? 🙂

bullets

19 Comments

  1. e f ciudat sa il vezi pe brody intr-un film de tipul asta. iar nenea fishburne s-a ingrasat rau, rau de tot.

    @daniel ispas: poate “dai o sansa” si limbii romane 😉

  2. @stefan: nu inteleg de ce te’ai luat de el. Ce ti se pare ca a scris rau ?

  3. @toata lumea: Nu inteleg obsesia voastra pentru gras/slab sau urat/frumos la actori, cantareti sau oricare artist.

  4. @cata: “a da o sansa” nu exista ca expresie curenta in limba romana. este o traducere exacta a “give a chance”. eu sunt unul din ciudatii aia care are o obsesie cu folosirea corecta a limbii scrise si vorbite, cum ar fi si utilizarea semnului – in loc de ‘ in cazul tau.

  5. ai si gasit de unde sa dai exemplul corect :)))) ziare si bloguri, aceste ultime redute ale limbii romane. vorbim de aceleasi “institutii” in care poti gasi foarte des sintagma “se merita” ?

  6. Hai stefan sa nu ne mai cacam pe noi atata. Daca erai mare obsedat de limba romana scriai si cu litera mare la inceput de propozitie. 😉

  7. Atunci, daca “astea ” sunt “ultimele redute ale limbii romane”, Stefan, de ce le citesti?
    Nici mie nu-mi plac oamenii care sunt certati cu gramatica limbii romane, dar nu-mi plac nici oamenii care au pretentia ca stiu tot si le gasesc nod in papura la toti.
    Hai, nu te supi, dar lasa-ne pe noi, muritorii de rand in “prostia” noastra. 🙂 ;;)

  8. si cu ce se poate inlocui expresia “a da o sansa” stefane. daca tot faci observatie spune-ne si cum e corect

  9. bine, am inteles, nu are sens, e greseala mea, nu “se merita” sa incep discutia asta 🙂

  10. Pai, in caz ca nu ti-ai dat seama, tu ai inceput-o, in momentul in care, ai facut o observatie total anapoda.
    ….Si sper sa fiu eu, cea care o incheie (discutia 🙂 )

  11. astept sa vad varianta lui Rodriguez, mi-ar fi placut sa fie si cu alieni ;))

  12. parerea,mea.limba romina trebuiue vorbita si nu discutata!?>>….,,,<<<//';":;+=-_)(*&^%$#@!.sper,ca sa inteles ideea.va multumesc!

  13. @stefan : nu mai judeca si daca vrei texte scrise corect gramatical fugi si citeste o carte mai modernista. Spun asta ca daca citesti ceva interbelic probabil o sa te iei de autor ca nu e la zi cu limba “ta”.
    Trolololololo end of topic 😀

  14. Sunt curios daca la momentul postarii , fulgerica se gandea ca va avea asa de multe comentarii referitoare la subiect. Ah , stai. Nu sunt la subiect .

    1 ) Da omul nu mai e in Matrice si nu mai are puterea de a se arata cum ii place lui sa arate.
    2 ) Ati observat si voi cum producatorii de filme considera ca nu mai e nevoie sa scrie scenarii noi ci se multumesc sa adauge 3d la filme vechi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *