Spiritul civic al americanilor

This is an awful video! Caught on tape in Connecticut. Two cars illegally pass on a double line when a car slows down. The first avoids the man walking, the second hits him SO hard he flies in the air and lies there dying. They ALL drive away (hit and run.) THEN no-one responds, goes out to help, does ANYTHING!! What has happened to society??? It’s sick!
If anyone knows who these drivers are, PLEASE contact law enforcement!
From the Fox News Network.

Acum cateva zile va aratam ce fac chinezii atunci cand conationalii lor sunt la ananghie, astazi observam cu multa greata ce fac americanii atunci cand un mosulica in varsta de 75 de ani este lovit de o masina. Uitati-va la masini si la cetatenii de pe trotuar.

bullets

15 Comments

  1. În primul rând nu avea ce să caute acolo, nu era trecere.

    În al doilea rând, sunt foarte multe națiuni care nu au simț civic, nu doar noi.

    N-ar trebui să ne mire ce vedem acolo.

    S-ar putea întâmpla foarte bine și-n România.

  2. @alexandru savu, am avut si noi spirit civic dar l-am pierdut. Mai ales in marile orase. La sate mai vezi niste ramasite, dar in orase, slabe sanse.

  3. De ce trebuie mereu sa amintiti de romani? Eu tocmai asta nu am facut in post. 🙂

  4. Sounds like a Kitty Genovese story. Este un simptom, nu un efect.
    Da, criza duce la multe comportamente defecte.

  5. si ce ati vrea sa faca aia de pe margine ? adica in 20 sec nu stii ce e cu el saracul … suni intai la salvare 😛 nu te duci ca idiotul in mijlocul strazii sa dea alt nebun si peste tine

  6. si eu sustin ce a zis ValsiS si oricum chiar daca te duci langa el trebuie sa fii dobitoc sa il misti sau sa ii acorzi primul ajutor fara pregatirea medicala adecvata…

  7. Acei oameni au facut ceea ce trebuia sa faca si trebuie felicitati dupa regulile din SUA. Nu putini in SUA au platit bani buni dupa ce au dat primul ajutor. Au fost invinuiti de complicatiile suferite ca faptasii nu au fost prinsi. In cazuri din acestea trebuie sa stai la distanta si sa anunti 911.

    Trebuie sa intelegeti ca e alt sistem care cere ca securitatea sa fie in totalitate destinata statului. Politia si salvarea in cazul de mai sus ajung in maxim 2 minute. Daca te prinde langa ranit ai probleme.

    Un cunoscut imi povestea ca s-a dus sa intrebe un politist ceva si s-a apropiat la o distanta la care il putea atinge cu mana. S-au cam suparat politistii.

  8. A doua maşină l-a învăţat să zboare într-un mod genial. Dar din păcate nu s-a întors să ia şi banii pe lecţie.

    P.S: Plata se face la poliţie…

  9. Fiecare stat si fiecare popor are propriile legi si principii dupa care se ghideaza. Este aiurea sa etichetezi un popor ghidandu-te dupa comportamentul afisat de niste oameni intr-un filmulet pe net. Aici nu cred ca este vorba despre lipsa simtului civic si iar nu inteleg de ce de fiecare data trebuie sa se faca o comparatie cu situatia, cu populatia, cu mentalitatea din Romania. Poate maine RangeRover scoate un nou model oare trebuie ca imediat sa-l comparam cu Duster?

  10. Da, măi la americani mai trebuie să le implanteze chip-urile, că în rest sunt perfecţi, pentru noua ordine mondială!

  11. Mi se ridica parul pe maini cand vad asa ceva, cata nepasare… vinovati sau facut nevazuti si ceilalti participanti la trafic mai ca au trecut peste el…

  12. Vinovatul nu s-a facut nevazut… zace intins pe jos! Mai uitate o data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *