Concurs: BlogWars – blogurile contra-ataca

Ce inseamna Blogwars in primul rand? Dupa cum bine ati dedus din mesajul de lupta prezent in mai toate bannerele de pe site, Blog Wars inseamna o competitie, o competitie desfasurata online intre bloguri.

Asa ca daca ai un blog activ ai acum ocazia sa te faci remarcat si sa castigi premii. Ai de două ori mai multe sanse de castig, devreme ce poti ajunge unul dintre cei 10 finaliști sau jurat (mai multe detalii – aici). Blogwars nu va desemna doar un castigator  iar valoarea finala a unui premiu va fi data de performanta participantului. Ca finalist, va depinde doar de tine să ramai în concurs cât mai multe saptamani și astfel, sa aduni cat mai multe solde. În plus, vei fi citit si evaluat de către ceilalti bloggeri.

Pe de altă parte, participanții care nu reușesc să intre în cea de-a doua rundă devin jurați. Ei vor citi și evalua POST-urile celor 10 finaliști. Vor transmite online propriile clasamente, iar cel care se va apropia cel mai mult de configurația finală a unei runde va primi aceeași soldă ca și un finalist.

Dacate inrolezi in BLOGWARS, vei lua parte la o campanie de 10 saptamani de LUPTE in SCRIS. Îti poti spune cuvantul fie ca un combatant activ, fie ca un jurat exigent. Inroleaza-te  din dorinta de a combate si pentru a fi citit de o comunitate activa.

Completează formularul de aici pentru a intra in prima runda a concursului. Mai multe detalii poti gasi pe pagina oficiala: blogwars.ro.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *