Voteaza cea mai isteata aplicatie pentru iPhone

Descopera aplicatiile pentru iPhone si ideile inspirate care s-au inscris in concursul Orange.  Voteaz-o pe cea mai isteata si esti in avantaj. In fiecare zi te asteapta multe premii atractive. Vezi mai multe detalii in regulamentul etapei de votare.

Cu cateva luni in urma, Orange lua o  initiativa laudabila: a dat  startul unui un concurs prin care invita programatorii pasionati sa dezvolte aplicatii pentru iPhone. Sport, sanatate si fitness, calatorii, social networking, jocuri, utilitati, stil de viata, afaceri. Acestea sunt doar o parte din cele 100 de aplicatii  inscrise in concurs iar toate acestea sunt dezvoltate pentru iPhone de catre developeri romani.

Iata ca acum a venit si randul vostru: sunteti invitati sa votati aplicatiile iPhone preferate, fiecare vot va poate aduce zilnic premii constand in accesorii pentru iPhone: incarcatoare, seturi de casti, docks, folii si huse de protectie. Aplicatiile inscrise in cele doua sectiuni ale concursului (idei & aplicatii) pot fi gasite accesand acest link. Pentru a vota trebuie sa aveti un cont inregistrat pe site-ul Orange.

Selectarea castigatorilor nu se va face doar pe baza voturilor utilizatorilor de aplicatii ci si in urma unui vot acordat de membrii unui juriu format din : specialisti in domeniu, ziaristi si reprezentanti ai Orange Romania.

Alte detalii despre concurs gasiti aici.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *