Sa inceapa facultatea! (2)

Ca urmare a postului anterior, o gramada de studenti au reactionat. Se pare ca unii dintre ei sunt plini de imaginatie, spre exemplu, sa luam un mesaj ce apartine unui student la medicina:

Sunt student la medicina/Viata mea e foarte plina/Cand cadavrele disec/In formol eu ma inec/Am nevoie de-un femur/Merg in cimitir sa-l fur/Printre cruci in noaptea grea/Eu dezgrop pe cineva/Sunt studentul cel iubit/Pentru asta am muncit.

Chiar, poetii au astia voie sa dezgroape cadavre? Yuck, ma ia cu fiori…

Altul suna cam asa:

Viata de student, ce poate fi mai frumos? Chiar daca ai 35 de ani. Succes tuturor!

Se pare ca e adevarata fraza aia: “e frumoasa viata de student insa primii 7 ani sunt mai grei, pana ajungi in anul 3.” 😀

Inca una scurta si “tru’“:

Are mama doua fete: una e frumoasa iar alta e la Politehnica.” 😀

Veti gasi chiar pe site o gramada de alte mesaje care mai de care mai amuzante si care reflecta viata de student (cele despre viata in camin sunt cele mai tari – parerea mea). Reamintesc tuturor studentilor ca pot trimite in continuare poze sau mesaje pe www.flashmobstudentesc.ro. Se pun la bataie 100 premii (rame foto, stickuri), pe langa acestea,  in perioada 4 Octombrie – 31 Decembrie 2010, toti studentii care achizitioneaza pachetul BRD Student beneficiaza de reduceri importante si pot castiga prin tragere la sorti unul din cele doua pachete de premii cuprinzand fiecare un iPhone + 500 euro.

bullets

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *