Sa inceapa facultatea!


Libertate, distractie,petreceri si viata de noapte, cursuri si prieteni noi, toate departe de mama si tata. Dupa ce vei fi admis la facultate, planurile pentru o studentie de vis vor incepe sa curga.

Tin minte primul meu an de studentie (’98). Eram o grupa de aproximativ douăşcinci de insi  – o singura fata, si aia cu mustata 😀 – din care insa doar eu si inca un coleg (cu care am devenit bun prieten intre timp) eram din Brasov. Nu am nimic cu ne-brasovenii  dar sa mor de ma intelegeam bine cu restul colegiilor. Unu era stresat, altu era tocilar, nu-mi dadea cursurile lui acasa pe motiv ca nici eu nu-i dadeam (pai de unde sa-i dau din moment ce nu ajungeam pe la cursuri. Doh!). Mai era unu care se exprima foarte academic atunci cand imi cerea o foaie: “Nu te supara, imi dai te rog un Format A4”? Bai, ma lasi? Fel de fel de freaks, cum sa te distrezi cu astia? 😀

Sa nu va mai povestesc de faza cu plecatu’ de la cursuri. Chiar daca convingeai  cativa sa se departeze la macar 20 metri de usa clasei de curs, tot ramaneau vreo cinci nehotarati in fata ei. Pana sa-i convingi si pe astia, primii se intorceau de frica sa nu inceapa cursul fara ei. Doar pierdeam timpul, pana duceai tu munca de convingere aparea profu’ si planurile ne erau date peste cap.

Sunt sigur ca si viata voastra de student e plina de fel de fel de povestiri sau intamplari, una mai interesanta ca alta. In acest scop vreau sa va prezint si urmatorul concurs. Acesta se adreseaza exclusiv studentilor. Mai sunt cateva zile pana cand (re) incep cursurile asa ca fiti atenti aici.

Uploadeaza o poza sau un mesaj despre viata din facultate si poti castiga o multime de premii pana la 17 Octombrie 2010.

Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este:

  1. Conditia numarul 1 – sa fii student.
  2. Sa-ti creezi un cont pe www.flashmobstudentesc.ro (nu uita sa folosesti un cont de e-mail valid, urmand ca ulterior, e-mailul de confirmare a contului sa fie primit la adresa de e-mail furnizata).
  3. Sa incarci o fotografie si/sau sa postezi un text pe www.flashmobstudentesc.ro care sa ilustreze aspecte ale vietii de student.

Foarte important: cu cat urci mai multe materiale cu atat sansele tale de castig cresc.

Se vor acorda prin tragere la sorti 100 (o suta) de premii, astfel:
– 50 x memory stick;
– 50 x rama foto digitala.

Detalii despre premii gasiti aici.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 27 octombrie 2010. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in termen de 7 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.

Si asta nu e tot: in perioada 4 Octombrie – 31 Decembrie 2010, toti studentii care achizitioneaza pachetul BRD Student beneficiaza de reduceri importante si pot castiga prin tragere la sorti unul din cele doua pachete de premii cuprinzand fiecare un iPhone + 500 euro:

Succes tuturor participantilor!

bullets

4 Comments

  1. Bullets si ABlaster 🙂 Un fel de Chocapic si Chipicao 🙂
    Lolek si Bolek ai anilor 98′ :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *