Caravana Reducerilor miniPRIX vine in judetele Mehedinti, Brasov si Arges

Ai blog si locuiesti intr-unul din judetele Mehedinti, Brasov sau Arges? Daca raspunsul tau e afirmativ, atunci ai ocazia de a castiga unul din cele trei vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe miniPRIX dacaparticipi la acest concurs. Chiar daca nu te vei numara printre cei trei mari castigatori, simpla inscriere la acest concurs iti aduce cadou o reducere de 20% la orice comanda de peste 100 lei din magazinul online miniPRIX si transport gratuit pentru orice comanda!

Perioada de desfasurare: 06/10/2010 – 09/10/2010.

Cum se castiga voucherele de 100 lei:
Bloggerul care a recomandat panala finalul campaniei, sambata la ora 23:59, concursul unui numar cat mai mare de bloggeri din regiunile in care se desfasoara concursul primeste cadou un voucher de 100 lei pentru cumparaturi online si transport gratuit.

Bloggerul care a adunat, pana la finalul campaniei, cele mai multe comentarii la articolul sau despre Caravana Reducerilor Miniprix primeste cadou un voucher de 100 lei pentru cumparaturi si transport gratuit.

Bloggerul care a scris cel mai reusit articol despre magazinul online miniPRIX sau despre produsele miniPRIX primeste un voucher de 100 lei pentru cumparaturi si transport gratuit!

Ce trebuie sa faceti:
Pentru a te inscrie in concurs, scrie un articol despre campania “Caravana Reducerilor” cu link catre www.miniprix.ro.
Articolul trebuie scris pana sambata 9 octombrie, ora 23:59 si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii:

– Weekendul acesta caravana reducerilor online miniprix.ro trece prin judetele Mehedinti, Brasov si Arges. Printre produsele care pot fi cumparate se numara Pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, 20% reducere la orice comanda si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 9-10 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Mehedinti, Brasov si Arges.”
– In articol trebuie sa descrieti si un produs/tinuta din magazinul miniPRIX.

Dupa ce ati scris articolul, trimiteti un mail cu adresa acestuia pe una din urmatoarele adrese de mail caravanareducerilor@yahoo.com sau blogawards.ro@gmail.com care sa cuprinda urmatoarele informatii:

1. Adresa unde se gaseste articolul.
2. Adresa de e-mail de contact.
3. Sa specifici de la ce blogger ai auzit de acest concurs (ajutandu-l astfel sa castige unul dintre cele trei vouchere).

Astea fiind spuse, va invitam la concurs!

P.S. Primele doua editii ale concursului s-au desfasurat aici.

bullets

5 Comments

  1. In magazinul din constanta nu exista haina sa nu fie rupta sau cu defecte :). Second hand re-etichetat miniprix.

  2. Am facut comanda acum 5 minute…mi-au trimis mail de confirmare comanda, doar ca la data plasarii este 8.10.2010. Astazi este 10.10.2010. Presupun ca nu vor sa dea discount-ul respectiv (sunt din bv) si atunci pun data gresit. Urat din partea lor. Nu o sa mai comand niciodata la ei.

  3. Am facut comanda la miniprix si am primit pe data plasarii azi. Bravo miniprix

    Lexa, poate vei primi discount-ul

  4. Azi am primit factura pe mail si are data corecta. Cred ca a fost pusa data gresita in primul mail. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *